Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Την έκανε ΑΕΚάκι, την τελειώνει στο ΟΑΚΑ

Την έκανε ΑΕΚάκι, την τελειώνει στο ΟΑΚΑ
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 - 22:05

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και το τελικό 0-0 αδικεί κατάφορα τους «ερυθρόλευκους». Η ομάδα του Οσκαρ Γκαρθία είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στα καρέ του Μπάρκα και από ατυχία δεν κατάφερε να σκοράρει κάποιο γκολ.

Η ΑΕΚ από την άλλη, ήρθε στο «Γ. Καραϊσκάκης» μόνο και μόνο για να κρατήσει το μηδέν. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ παρατάχθηκε με στόχο να καταστρέψει το παιχνίδι των Πειραιωτών και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν τον αγώνα έχοντας μόλις 4 τελικές προσπάθειες!

Τέτοιο αντιποδόσφαιρο δεν έπαιξαν ούτε ο Απόλλων Σμύρνης με την Λαμία! Οι δύο νεοφώτιστες ομάδες δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Η ΑΕΚ γλίτωσε από τύχη την ήττα και πλέον όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός θα πάει στο γήπεδο της ΑΕΚ (07/02) για να παίξει ποδόσφαιρο και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Από εκεί και πέρα, έχει μεγάλο ενδιαφέρουν να δούμε αν οι παίκτες της ΑΕΚ θα παίξουν ποδόσφαιρο ή θα συνεχίσουν τους θεατρινισμούς και τις βουτιές

Ο Θρύλος στο πρώτο ματς πάτησε την ΑΕΚ, έφτασε κοντά πολλές φορές στο γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και πλέον στις 7 Φεβρουαρίου θα πάει στο ΟΑΚΑ για την αποτελειώσει και να πάρει την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης

Πρόβλημα στο πέλμα ο Κούτρης

Πρόβλημα στο πέλμα ο Κούτρης

Ο Λεονάρντο Κούτρης αποχώρησε τραυματίας στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, καθώς χτύπησε στο πέλμα. –Δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.

«Πάμε να βάλουμε γκολ στο ΟΑΚΑ»

«Πάμε να βάλουμε γκολ στο ΟΑΚΑ»

Ο Παπέ Αμπού Σισέ τόνισε ότι ο Θρύλος δεν θα πάει στην έδρα της ΑΕΚ για το 0-0 ή την ισοπαλία και θα παλέψει για να σκοράρει για να πάρει την πρόκριση.

Και τώρα, πρόκριση στο ΟΑΚΑ

Και τώρα, πρόκριση στο ΟΑΚΑ

Καλύτερος ο Ολυμπιακός, όμως δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε, κυρίως στο α’ ημίχρονο και έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ. Ανοικτοί λογαριασμοί για την ρεβάνς Κυπέλλου στις 7 Φεβρουαρίου.