Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βάρεσαν διάλυση!

Βάρεσαν διάλυση!
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 - 18:23

Για γέλια και για κλάματα είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Αλαφούζο να μειώνει και άλλο το μπάτζετ και τον Μαρίνο Ουζουνίδη να απειλεί με παραίτηση!

Οι «πράσινοι» έχουν βαρέσει πλέον και επίσημα διάλυση και αυτό δεν θέλει ανάλυση, όπως λέει και το γνωστό άσμα. Αλλωστε, το είπε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA: «Αυτό το πλάνο θα φέρει τη διάλυση του Παναθηναϊκού»!

Ο Παναθηναϊκός είναι στο χείλος του γκρεμού και πλέον μόνο με… θαύμα μπορεί να σωθεί! Το ποδόσφαιρο οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στο δρόμο που χάραξε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, με τα «πράσινα» τμήματα να δέχονται το ένα στραπάτσο μετά το άλλο.

Σε λίγο θα αρχίσουν να σκάνε και οι αφαιρέσεις βαθμών από τις προσφυγές που έχουν κάνει οι πρώην ποδοσφαιριστές του συλλόγου και το… πανηγύρι θα συνεχιστεί με τις ήττες που θα δεχθούν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος…

Μια ωραία… ατμόσφαιρα στον Παναθηναϊκό!

Διαβάστε επίσης

Το μηδέν, ο Ζιλέ και οι… χαμένοι του Γκαρθία

Το μηδέν, ο Ζιλέ και οι… χαμένοι του Γκαρθία

Το σερί που δείχνει πρωτάθλημα, ο… συνταξιούχος Βέλγος που εντυπωσίασε και αυτοί που πέταξαν τις ευκαιρίες που ΕΠΡΕΠΕ να δώσει ο Όσκαρ Γκαρθία. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος