Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο λόγος που ο Γκαρθία πήγε στην πατρίδα του

Ο λόγος που ο Γκαρθία πήγε στην πατρίδα του
Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 - 15:34

Στο Ρέντη συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά τον αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης που έγινε πριν από μερικές ημέρες. Πάντως, εκεί δεν ήταν ο Όσκαρ Γκαρθία, που όπως μάθατε από το gavros.gr, είχε ταξιδέψει έως την πατρίδα του. Υπήρχε λόγος που ο Ισπανός μετέβη στην ιβηρική, πάντως και θα το μάθετε παρακάτω.

Η συμφωνία του Γκαρθία με τον Ολυμπιακό ήταν γρήγορη, από την άποψη που ήθελε τον Ισπανό να συμφωνεί σε όλα και να βρίσκει τον χρόνο να έρθει στη χώρα μας. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, που ο κόουτς δεν είχε μαζέψει καλά καλά τα πράγματά του για να έρθει στην Ελλάδα. Σε ξενοδοχείο έμενε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, για να καταλάβετε κι εσείς πόσο άμεση ήταν η ανάληψη των καθηκόντων του.

Στην Ισπανία παρευρέθηκε λοιπόν ο κόουτς, ο οποίος διευθέτησε τις προσωπικές του υποθέσεις και θα επιστρέψει στην Ελλάδα σύντομα. Αξίζει να αναφερθεί πως σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό, άρα και ο κόουτς της ομάδας του Ολυμπιακού θα έχει περισσότερο χρόνο να τακτοποιηθεί.

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη, όταν με το καλό θα είναι όλοι στο Ρέντη, θα αρχίσει η προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα αρχικά και όταν τελειώσει αυτή η αναμέτρηση, θα συνεχιστεί η προετοιμασία για το ματς Κυπέλλου με την ίδια αντίπαλο, στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης

Έτοιμος να τα βροντήξει ο Μαρίνος

Έτοιμος να τα βροντήξει ο Μαρίνος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, του Ουζουνίδη δεν του έχει κάτσει καλά η νέα μείωση στο μπάτζετ και σκέφτεται να φύγει. Πάρτε τον Μανωλόπουλο αν δεν βρείτε άλλον.