Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και επίσημα στην Λας Πάλμας ο Εμενίκε

Και επίσημα στην Λας Πάλμας ο Εμενίκε
Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018 - 09:40

Την απόκτηση του Εμάνουελ Εμενίκε ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης η Λας Πάλμας.

Όπως σας είχε ενημερώσει το gavros.gr, αργά το βράδυ της Τετάρτης είχαν απομείνει τα τυπικά, προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του Αφρικανού στην ισπανική ομάδα. Κάτι που συνέβη λίγο μετά τις 12:00 ώρα Ελλάδας, όταν και ο σύλλογος της Πριμέρα Ντιβιζιόν ανακοίνωσε την προσθήκη που πολύπειρου στράικερ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Λας Πάλμας, ο παίκτης θα βρεθεί την Πέμπτη στα Κανάρια Νησιά, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Εμενίκε αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε 10 αγώνες, στους οποίους βρήκε 4 φορές το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Πλέον, θα αγωνίζεται στην Ισπανία με τα χρώματα της Λας Πάλμας.

Η ανάρτηση της Λας Πάλμας στα social media:

Διαβάστε επίσης

Ρεζίλι, διεθνώς... (vid)

Ρεζίλι, διεθνώς... (vid)

Χαμπάρι τους πήραν όλοι έτσι όπως έχουν καταντήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, που το έχουν κάνει τσιφλίκι τους... Απίστευτες αναφορές.

Αυτές είναι οι προκλήσεις του Παπαπέτρου

Αυτές είναι οι προκλήσεις του Παπαπέτρου

Σε συνολικά επτά αγώνες, ο ρέφερι που ορίστηκε στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ, δεν έχει δώσει 14 πέναλτι υπέρ των «ερυθρολεύκων», ενώ πέρσι με ΑΕΚ και φέτος με ΠΑΟ έπαιξε 80-20 εναντίον τους

Κρίνεται του Κούτρη για ΑΕΚ

Κρίνεται του Κούτρη για ΑΕΚ

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού είναι καταπονημένος από τα συνεχόμενα ματς, δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στο πέλμα και τρέχει να προλάβει το ματς με τους «κιτρινόμαυρους».

Επίσημα στην Σταντάρ ο Καρσελά

Επίσημα στην Σταντάρ ο Καρσελά

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε από την βελγική ομάδα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης και έτσι επιστρέφει στην ομάδα της Λιέγης.