Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η Εθνική ομάδα της Αρμενίας έχει λαμπρό μέλλον»

«Η Εθνική ομάδα της Αρμενίας έχει λαμπρό μέλλον»
Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018 - 18:33

Tour κάνει το τρόπαιο του παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο τωρινός σταθμός του ταξιδιού του συμβούλου στρατηγικής του Ολυμπιακού, είναι η Αρμενία, με το παγκόσμιο Κύπελλο να εκτίθεται στην πρωτεύουσα της χώρας, Ερεβάν.

Ο Καρεμπέ, άξιος πρεσβευτής της FIFA σε αυτό που κάνει, μίλησε μεταξύ άλλων για την Εθνική ομάδα της Αρμενίας και τον αστέρα της, αλλά και για έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, που πέρασε ένα φεγγάρι από τον Πειραιά.

«Ο Χένρικ Μχιταριάν έχει παίξει στην Μπουντεσλίγκα, την Πρέμιερ Λιγκ και έχει όλη την ποιότητα να πετύχει τους στόχους του με την Εθνική του ομάδα. Η Εθνική ομάδα της Αρμενίας έχει λαμπρό μέλλον. Επίσης, ξέρω τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, τον Γκεβόργκ Γκαζαριάν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γάλλος, παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία το 1998 και πρωταθλητής Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, δύο φορές.

Διαβάστε επίσης

Δείτε το pre game: ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δείτε το pre game: ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το gavros.gr βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο και σας μετέφερε το κλίμα, αλλά και όλα τα τελευταία νέα πριν την έναρξη της μεγάλης μάχης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Στο ΟΑΚΑ ο Θρύλος (vid)

Στο ΟΑΚΑ ο Θρύλος (vid)

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή λίγο μετά τις 18:00 έφτασε στο Ολυμπιακό Στάδιο, για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ – Δείτε το βίντεο του gavros.gr.

Απρόοπτο με Γκαρθία

Απρόοπτο με Γκαρθία

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εισήχθη στο νοσοκομείο με φλεγμονή σκωληκοειδίτιδας και δεν θα κοουτσάρει την ομάδα στο αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ – Ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ θα κάτσει στον πάγκο του Θρύλου - Οι παίκτες θα παίξουν και για τον Καταλανό!