Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ένα στραβό, έφερε τ' άλλο!

Το ένα στραβό, έφερε τ' άλλο!
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 - 14:40

Τζήλος, εικόνα της ομάδας, αποτέλεσμα, είχε και τους τραυματισμούς ο Ολυμπιακός και κάπως έτσι συνδυάστηκε το 2-2 με τον Ατρόμητο. Όσον αφορά στο τελευταίο, «κολλάει» σε όλα όσα εκείνα που έχουν γραφτεί σε άλλα κείμενα αναφορικά με την γκαντεμιά που έχει ο Ολυμπιακός. Ο ρέφερι έκανε τα δικά του, ο Θρύλος δεν ήταν καλός, ο Ατρόμητος αγωνιζόταν σκυλιασμένα, ε, ήρθαν και οι τραυματισμοί για να φανεί πως όλα πήγαν στραβά.

Πρώτα ο Κώστας Φορτούνης στο 24', μετά ο Κέβιν Μιραλάς στο 39' και εν συνεχεία ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στο 62', έγιναν αναγκαστικές αλλαγές από τον Χρήστο Κόντη, καθώς είχαν τραυματιστεί. Όλα τα 'χαμε, είχαμε και την ατυχία. Αν και δεν είναι ατυχία όταν ο άλλος κλωτσάει στο ψαχνό, αλλά μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι.

Όταν λοιπόν μια ομάδα χάνει τρία από τα βασικά της «όπλα» σε ένα τέτοιο παιχνίδι, τότε πραγματικά της στραβώνει όλο το ματς και δεν μπορεί να το ισιώσει με τίποτα. Ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του από το 24ο λεπτό, άρα, τι μπορούσε να κάνει κι ο Κόντης από τον πάγκο, όταν του πηγαίνουν όλα αντίθετα σε σχέση με αυτά που είχε προγραμματίσει, πριν το μισάωρο;

Ίσως να 'ναι κι αυτός ένας λόγος που ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να πάρει τους βαθμούς της νίκης χθες. Χωρίς να αποτελεί τη μοναδική δικαιολογία, καθώς η ομάδα δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης

Ίσως μερικοί να μην αντέχουν

Ίσως μερικοί να μην αντέχουν

Ίσως τελικά κάποιοι από τους παίκτες του Ολυμπιακού να μην αντέχουν το βάρος της φανέλας και για αυτό να έρχονται σε συνδυασμό με όλα τα άλλα, τα άσχημα αποτελέσματα.

Από τους πιο σοβαρούς...

Από τους πιο σοβαρούς...

Από τους πιο σοβαρούς παίκτες του χθεσινού Ολυμπιακού ο Γκιγιόμ Ζιλέ, που κέρδισε το πέναλτι της ισοφάρισης.

Το πάλεψε ο Γερμανός

Το πάλεψε ο Γερμανός

Ο Μάρκο Μάριν ήταν από τους παίκτες του Ολυμπιακού που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και μπράβο του για το γκολ που έκανε το 1-1.