Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αμυνα… φάντασμα στο 2ο μέρος η Λαμία

Αμυνα… φάντασμα στο 2ο μέρος η Λαμία
Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 - 21:44

Στην Λαμία με την τοπική ομάδα αναμετρήθηκε ο ΠΑΟΚ για την 22η αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Φθιώτιδας εξαφανίστηκε στην επανάληψη της συγκεκριμένης αναμέτρησης με αποτέλεσμα να δώσει έτσι την ευκαιρία στους Θεσσαλονικείς να φτάσουν στη νίκη με 2-0.

Η άμυνα των γηπεδούχων πραγματικά κοιτούσε τους αντιπάλους επιθετικούς, κάτι το οποίο φάνηκε ξεκάθαρα και στα 2 γκολ των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου, του Πέλκα στο 56’ και του Μαουρίτσιο στο 61’ του αγώνα.

Μάλλον, θα έμειναν από… δυνάμεις οι γηπεδούχοι στο 2ο μέρος και απλά δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο γήπεδο…

ΛΑΜΙΑ 0

(Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο (67΄ Μπεν Τζεμία), Μπλάζιτς, Πίτι, Ακόστα, Βάντερσον (75΄ Βάντερσον), Μπούντνικ (61΄ Άστσεριτς)

ΠΑΟΚ 2

(Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας (78΄ Μουλέν), Μακ (89΄ Κουλούρης), Μπίσεσβαρ (72΄ Λημνιός), Πρίγιοβιτς

Διαβάστε επίσης

Έχει υποχρέωση να παλέψει

Έχει υποχρέωση να παλέψει

Ο Ολυμπιακός στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης» υποδέχεται τον Πανιώνιο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Κλειστά χαρτιά και πολλές δοκιμές από τον Γκαρθία.

«Γερή» παράδοση (vids)

«Γερή» παράδοση (vids)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο απόψε και αν δει κανείς την παράδοση, θα διαπιστώσει πως πρόκειται για μια από τις ισχυρότερες του ελληνικού ποδοσφαίρου.