Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με μπροστάρη τον Καρίμ!

Με μπροστάρη τον Καρίμ!
Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 - 11:55

Με τον Πανιώνιο παίζει απόψε ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα Ελλάδας και η νίκη είναι μέσα στα πλάνα των Πειραιωτών, που θέλουν να κάνουν την αντεπίθεσή τους και να την αρχίσουν από σήμερα, ώστε στο τέλος της σεζόν να έχουν μαζέψει όσους περισσότερους πόντους μπορούν, για να τερματίσουν σε μια όσο το δυνατόν πιο καλή θέση.

Ο Πανιώνιος είναι μια καλή ομάδα και ο Ολυμπιακός οφείλει να προσέξει. Καθώς με τις ομάδες που βρίσκονται στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας, δεν έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Δύσκολη νίκη με τον ΠΑΟΚ και από εκεί και πέρα, ήττες με ΑΕΚ, τον Ατρόμητο δεν τον κέρδισε φέτος, ενώ υπάρχει και η δυσκολότατη επικράτηση με 4-3 επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Σε αυτά, προσθέστε και την ήττα από τον ΠΑΟ, αν και τότε ο αντίπαλος δεν είχε την εικόνα που έχει σήμερα.

Για τις τελευταίες στροφές της σεζόν, ο Όσκαρ Γκαρθία, ενδέχεται να στηριχτεί στον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Και προφανώς όχι ενδέχεται, αλλά θα στηριχτεί σε αυτόν. Είναι ο παίκτης με την πιο σταθερή απόδοση στην ομάδα, σκοράρει συνεχώς και όχι μόνο αυτό, αλλά ανεβαίνει τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά.

Και φυσικά δεν θα κάθεται στον πάγκο. Αυτός θα είναι η αιχμή του δόρατος για τον Ολυμπιακό και τον Γκαρθία, που θέλει από εδώ και πέρα όλους με το μαχαίρι στα δόντια και όχι με τα λουλούδια στο χέρι. Και ο Ιρανός μπορεί να αποτελέσει το παράδειγμα για το πώς θα πρέπει να αγωνίζονται όλοι οι παίκτες της ομάδας από εδώ και πέρα.

Διαβάστε επίσης

Άντερλεχτ και Οφόε

Άντερλεχτ και Οφόε

Στη βελγική ομάδα θέλουν να ενισχυθούν και στο εξωτερικό γράφουν αναφορικά με το γεγονός, ποιοι παίκτες θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

«Γερή» παράδοση (vids)

«Γερή» παράδοση (vids)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο απόψε και αν δει κανείς την παράδοση, θα διαπιστώσει πως πρόκειται για μια από τις ισχυρότερες του ελληνικού ποδοσφαίρου.