Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγαλματάκια ακούνητα!

Αγαλματάκια ακούνητα!
Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018 - 13:35

Ανενόχλητος έκανε το 2-0, στο 4-0 της ΑΕΚ επί της Ξάνθης ο Όγκνιεν Βράνιες. Ένας παίκτης που όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, πάντα αναρτά κάτι σχετικό με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι αυτό το θέμα μας, όμως, τούτη την ώρα, αλλά ο... ζήλος που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης χθες και δη στο δεύτερο γκολ, που ήταν και το δεύτερο του Βράνιες.

Τύφλα να 'χει ο Στέλιος Μανωλάς. Τόσα χρόνια στόπερ στην ΑΕΚ, ζήτημα να έβαλε... τρία γκολ σε όλη του την καριέρα. Αλλά ο Βράνιες έβαλε τόσα σε 28 λεπτά. Με τους παίκτες της Ξάνθης να θέλουν να γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα από... χθες, απλά παρακολουθώντας ανενόχλητο τον Βράνιες να κάνει το 2-0.

Αγαλματάκια ακούνητα φαίνεται να έπαιζαν οι παίκτες της Ξάνθης, που επτά παίκτες της ομάδας, δεν μπόρεσαν να μαρκάρουν τον παίκτη της ΑΕΚ, που έτσι όπως πηγαίνει το πράγμα, σκέφτεται να αλλάξει θέση και να παίζει σέντερ φορ. Πραγματικά απίστευτο να βλέπεις τους Ακρίτες να γιορτάζουν την Καθαρά Δευτέρα ημέρα Κυριακή και να... καθαρίζουν το ματσάκι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Διαβάστε επίσης

Τον τρέμουν ακόμη και τώρα…

Τον τρέμουν ακόμη και τώρα…

Η προκλητική διαιτησία του Νεοφυτιάδη στο ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο κάνει φανερό για ακόμη μία φορά τον φόβο που υπάρχει σε κάποιους ακόμη και τώρα που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μείνει πίσω στο βαθμολογικό πίνακα.

«Να μείνουμε συγκεντρωμένοι παιδιά» (pic)

«Να μείνουμε συγκεντρωμένοι παιδιά» (pic)

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο επισημαίνοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους.