Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μήπως και ο Ίβιτς... δάγκωσε το κεφάλι του;

Μήπως και ο Ίβιτς... δάγκωσε το κεφάλι του;
Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018 - 12:13

Τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ έχουν ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο. Οι Θεσσαλονικείς έχουν κρατήσει μια γραμμή, με την οποία πιστεύουν πως δεν θα χάσουν βαθμούς από τη ζούγκλα της Τούμπας. Μάλιστα, το τελευταίο τους επιχείρημα ήταν πως ο Όσκαρ Γκαρθία συμβουλεύτηκε τους παράγοντες του Ολυμπιακού να δαγκώσει τα χείλη του για να προκαλέσει τον τραυματισμό.

Ναι, άλλη όρεξη δεν είχαν στον Ολυμπιακό, να κάνουν πειραματόζωο τον Ισπανό τεχνικό. Μιλάμε πως η φαντασία ορισμένων έχει βγει από τα σύνορα της Ελλάδας και έχει πάει έως το Ροστόβ. Απίστευτα, πραγματικά, όλα τα επιχειρήματα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δεν έχουν τύχη και δεν θα τη γλιτώσουν.

Απλά, απαντήστε μας σε ένα ερώτημα. Ο Ίβιτς πέρυσι, μήπως... δάγκωσε και αυτός το κεφάλι του; Γιατί έτσι όπως τα παρουσιάζετε τα πράγματα, ο Σέρβος τραυματίστηκε πολύ πιο σοβαρά από ό,τι ο Γκαρθία. Αλλά όταν πέρυσι τα κάνατε εσείς αυτά σας άρεσε. Φέτος δεν σας αρέσουν.

Διαβάστε επίσης

Όσο και να... #Pray, δεν τη γλιτώνετε!

Όσο και να... #Pray, δεν τη γλιτώνετε!

Ό,τι και να κάνουν στον ΠΑΟΚ, δεν τη γλιτώνουν, πολύ απλά διότι έχει υπάρξει τραυματισμός του προπονητή του Ολυμπιακού, άρα τους -3 τους έχουν στον... τσεπάκι.

Τα βίντεο δείχνουν την αλήθεια

Τα βίντεο δείχνουν την αλήθεια

Σιγά μην ήξεραν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, όταν τα... έσπαγαν στην Τούμπα, πως ο κανονισμός για τις φθορές, κάνει λόγο πως τα επεισόδια έπρεπε να γίνονταν 100 μέτρα μακριά από το γήπεδο για να μην τιμωρηθεί η ομάδα τους.