Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα ζητήσει οκτώ εκατ. ευρώ»

«Θα ζητήσει οκτώ εκατ. ευρώ»
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 - 10:54

Αρκετές ομάδες είναι εκείνες που ενδιαφέρονται για τον Μπρούνο Βιάνα. Τον Βραζιλιάνο αμυντικό που έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Μπράγκα και με την οποία έχει πάρα πολύ καλές εμφανίσεις.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι «αρσεναλίστας» θέλουν να τον κρατήσουν και έχουν τον πρώτο λόγο, πολύ απλά διότι αγωνίζεται σε αυτούς. Οι Πορτογάλοι λοιπόν αναμένεται να δώσουν τα τρία εκατ. ευρώ του buy out του παίκτη.

Ήδη, ο Χόρχε Μασάδο, ο μάνατζερ του παίκτη έχει συναντηθεί με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αντόνιο Σαλβαδόρ για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επίλυση του θέματος και φαίνεται πως η υπόθεση θα τελειώσει σύντομα.

Από τη στιγμή λοιπόν που μείνει ο Βιάνα στην Μπράγκα, τότε πρόθεση των Πορτογάλων, είναι να τον παραχωρήσουν με μια μεγαλύτερη τιμή στη Λάτσιο, καθώς και οι Ιταλοί τον θέλουν πάρα πολύ.

Και αν τον δώσουν στη Λάτσιο, θα το κάνουν μόνο αν πάρουν οκτώ εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Σημείο αναφοράς ο Προτό!

Σημείο αναφοράς ο Προτό!

Ο Βέλγος τερματοφύλακας, αν και λίγο καιρό στην ομάδα, έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθός της και από αυτόν θα αρχίσουν όλα...

Απανωτά τα τετ-α-τετ

Απανωτά τα τετ-α-τετ

Με τον Γκιγιόμ Ζιλέ είχε συζήτηση χθες στο γραφείο του ο Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος δεν έχει δει μόνο αυτόν, το τελευταίο διάστημα, αλλά και πολλούς άλλους παίκτες.

Ο Πλατανιάς και το «6 στα 6»

Ο Πλατανιάς και το «6 στα 6»

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επικεντρωθεί στο παιχνίδι της Κυριακής με την κρητική ομάδα, για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας – Μόνο νίκες μέχρι το τέλος θέλουν οι Πειραιώτες.