Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένταλμα σύλληψης για τον Ιβάν Σαββίδη

Ένταλμα σύλληψης για τον Ιβάν Σαββίδη
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 - 15:32

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τα όσα έγιναν χθες στη ζούγκλα. Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε με το πιστόλι στη ζώνη στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και διαμαρτυρόμενος για το περιβόητο γκολ, απείλησε τους πάντες, τους εξύβρισε και είπε στους παίκτες του να φύγουν.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ρεπορτάζ της τηλεόρασης, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης στον Σαββίδη, κάτι που σημαίνει πως πλέον ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, καταζητείται από τις Αρχές. Υπάρχουν και φωτογραφίες που το αποδεικνύουν αυτό και μία από αυτές τις βλέπετε στο πάνω μέρος του κειμένου.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, όπλο σε αγωνιστικό χώρο, όπου είναι συγκεντρωμένο πλήθος, δεν έχουν το δικαίωμα να φέρουν ούτε οι αστυνομικοί. Μόνο οι επικεφαλής των διμοιριών. Κανείς άλλος. Συνεπώς, ούτε κανένας πρόεδρος ομάδας...

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε λοιπόν για τον Σαββίδη, που πλέον καταζητείται.

Με λίγα λόγια και για να είμαστε κι εμείς πιο ακριβής, προφανώς έχει δικαίωμα οπλοκατοχής, αλλά έχει εκδοθεί ένταλμα, επειδή μπήκε μέσα στο γήπεδο με όπλο, τη στιγμή που υπήρχε συγκεντρωμένο πλήθος. Δεν εκδόθηκε ένταλμα επειδή έφερε όπλο, αλλά επειδή εισήλθε σε χώρο με πλήθος, κατέχοντας όπλο.

Διαβάστε επίσης

Το φύλλο αγώνα της ζούγκλας

Το φύλλο αγώνα της ζούγκλας

Το φύλλο αγώνα με το οποίο ο ρέφερι γράφει πως τον έβρισε ο Μίχελ, αλλά και πως ο Σαββίδης μπήκε βίαια στον αγωνιστικό χώρο.

Είστε ένα μεγάλο πρόβλημα!

Είστε ένα μεγάλο πρόβλημα!

Το μόνο που καταφέρνετε όλα αυτά τα χρόνια στον ΠΑΟΚ, είναι να δημιουργείτε πρόβλημα στο πρωτάθλημα. Για τίποτε άλλο δεν είστε ικανοί.

Έγινε κάτι με τα εισιτήρια του αγώνα;

Έγινε κάτι με τα εισιτήρια του αγώνα;

Ολοένα και ακούγονται διάφορα για το πώς ο ΠΑΟΚ γύρισε την ημερομηνία στα ηλεκτρονικά εισιτήρια για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Δεν το λέμε εμείς, αλλά άλλα Μέσα.