Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το καλύτερο πρωτάθλημα… εξυγίανσης

Το καλύτερο πρωτάθλημα… εξυγίανσης
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 - 13:26

Προανήγγειλαν οι… δήθεν αντικειμενικοί με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ότι αυτό θα είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών και το πιο ανταγωνιστικό. Τελικά αποδείχθηκε περίτρανα το καλύτερο πρωτάθλημα… εξυγίανσης.

Αυτά που έγιναν στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής (11/03) ήρθαν να το επιβεβαιώσουν για ακόμη μία φορά. Ο Ιβάν Σαββίδης μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο με τη… συνοδεία του, επιτιθέμενος στον ρέφερι του αγώνα, οπλοφορώντας, μία στιγμή που θα στιγματίζει και θα ντροπιάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο για πάρα πολλά χρόνια.

Ένα πρωτάθλημα με διαιτησίες που έκλειναν το μάτι προς συγκεκριμένες ομάδες, πάντα εις βάρος του Ολυμπιακού. Ένα πρωτάθλημα, με αποφάσεις ΣΚΑΝΔΑΛΟ που προκάλεσαν την οργή του κόσμου των «ερυθρόλευκων» κρατώντας δύο μέτρα και δύο σταθμά απέναντι στους Πειραιώτες. Ένα πρωτάθλημα στο οποίο γίνεται ρίψη αντικειμένου που προκάλεσε τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία και περνάει σαν να μη συμβαίνει τίποτα, αφήνοντας ατιμώρητο ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ.

Ένα πρωτάθλημα με λίγα λόγια πραγματικής εξυγίανσης. Αυτό παρουσίαζαν ως το καλύτερο των τελευταίων ετών. Πλέον, δεν μπορούν να πουν ψέματα σε κανέναν γιατί ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι...

Η ισοπέδωση των πάντων τη φετινή σεζόν, ντροπιάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και επιβεβαιώνει ότι το φετινό ήταν το καλύτερο πρωτάθλημα… εξυγίανσης όλων των εποχών πριν ακόμη φτάσει στο τέλος του, αν αυτό γίνει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος επ’ αόριστον.

Διαβάστε επίσης

Θα τους καθίσει στο σκαμνί!

Θα τους καθίσει στο σκαμνί!

Δεν θα αφήσει τίποτα ο Ολυμπιακός να πέσει κάτω και θα οδηγήσει όσους έχουν ξεπεράσει τα όρια να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Νέα αναβολή

Νέα αναβολή

Αναβολή για τις 8 Ιουνίου πήρε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο η εκδίκαση της υπόθεσης του οπαδού του ΠΑΟΚ που πέταξε το αντικείμενο και τραυμάτισε τον Όσκαρ Γκαρθία.

Για όλα τους φταίει ο Ολυμπιακός

Για όλα τους φταίει ο Ολυμπιακός

Ο προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία με δηλώσεις τους σε ισπανικό Μέσο τόνισε ότι ο Μανόλο Χιμένεθ κατευθύνεται από τον Ολυμπιακό… Γελάει ο κόσμος!