Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δουλειά με χαμόγελα στο Ρέντη (pic)

Δουλειά με χαμόγελα στο Ρέντη (pic)
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 - 13:09

Με αρκετά χαμόγελα συνεχίζει τις προπονήσεις του στο Ρέντη ο Ολυμπιακός παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά, ώστε να παρουσιάσουν βελτιωμένη εικόνα όταν ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα, κάνοντας το 5 στα 5 και διεκδικώντας ότι καλύτερο από τη σεζόν.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και αυτό φαίνεται και από τη φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Οι Πειραιώτες έχουν την αγωνία για τις δικαστικές αποφάσεις, καθώς και για το πότε και αν θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα, ωστόσο είναι προσηλωμένοι στον δικό τους στόχο, ο οποίος είναι να δουλέψουν για να βελτιώσουν το παιχνίδι τους.

Η δουλειά γίνεται σε πολύ καλό και ευχάριστο κλίμα, κάτι το οποίο είναι αναγκαίο αρκετές φορές, ώστε να αποδώσει καρπούς.

Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε στα social media ο Καρίμ Ανσαριφάρντ:

Διαβάστε επίσης

Μόνο ντροπή…

Μόνο ντροπή…

Έβαλαν και την Ακαδημία του ΠΑΟΚ να στηρίξει τον Ιβάν Σαββίδη μέσω ανακοίνωσης…

Αδιόρθωτος ο Μίχελ

Αδιόρθωτος ο Μίχελ

Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ κατηγόρησε τον Ολυμπιακό, την Αθήνα και τον Βασιλειάδη, στηρίζοντας την μπούκα με το όπλο του Ιβάν Σαββίδη.

Κάποιος να τον συνεφέρει…

Κάποιος να τον συνεφέρει…

Συνεχίζει το παραλήρημα ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος ήταν προκλητικός για ακόμη μία φορά σε ομιλία προς τους παίκτες του και ασεβής απέναντι στον συνάδελφό του Όσκαρ Γκαρθία.

Τους έχει στην τσίτα…

Τους έχει στην τσίτα…

Ο Όσκαρ Γκαρθία κοιτάζει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος, δουλεύοντας κάποια πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας- Δυνατή προπόνηση την Τετάρτη στο Ρέντη, προκειμένου όλοι να είναι σε εγρήγορση ενόψει της επανέναρξης των επίσημων ματς