Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα

Ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 - 10:54

Η διακοπή του πρωταθλήματος, έπειτα από απόφαση της Κυβέρνησης μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα έχει ως αποτέλεσμα την πτώση του αγωνιστικού ρυθμού των ομάδων, οι οποίες έχουν αρκετά μεγάλο διάστημα απραξίας.

Γι’ αυτό τον λόγο ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει σήμερα, Σάββατο (17/03) στις 15:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» φιλικό αγώνα με τον Πανιώνιο κεκλεισμένων των θυρών. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν πάντως της συγκεκριμένη αναμέτρηση σαν επίσημο παιχνίδι, κάτι το οποίο φάνηκε και από τη δουλειά που έγινε μέσα στην εβδομάδα στις προπονήσεις.

Ο Όσκαρ Γκαρθία έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και έτσι έχει προετοιμάσει τους παίκτες του σαν να αγωνίζονται σε επίσημο αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ισπανός τεχνικός του Θρύλου θα μπορέσει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, κάνοντας ενδεχομένως κάποιες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα ενόψει της συνέχειας.

Η διακοπή του πρωταθλήματος σίγουρα έχει επηρεάσει τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι θέλουν να αγωνίζονται, κρατώντας υψηλό αγωνιστικό ρυθμό, από την άλλη όμως αυτή δίνει χρόνο στο τεχνικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» να δουλέψει κάποια πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας. Εξάλλου, ο Γκαρθία βρίσκεται μόλις μερικούς μήνες στον Θρύλο και χρειάζεται λίγο χρόνο για να μπορέσει να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο αυτό που θέλει από τους παίκτες του.

Διαβάστε επίσης

Ο Ενροτό, ο Κέβιν και τα δεδομένα

Ο Ενροτό, ο Κέβιν και τα δεδομένα

O μάνατζερ των Μιραλάς και Οτζίτζα βρέθηκε στην Ελλάδα και συζήτησε με τους πελάτες του, ενώ επαφές φέρεται να είχε και με τον Ολυμπιακό. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος

Προβλημάτων συνέχεια για Εμενίκε

Προβλημάτων συνέχεια για Εμενίκε

Ο Αφρικανός φορ φαίνεται να μην υπολογίζεται ήδη από την Λας Πάλμας, με τον ίδιο να επιθυμεί σύμφωνα με δημοσιεύματα τη λύση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, ώστε να συνεχίσει σε όποια ομάδα θέλει την καριέρα του.

«Να είμαστε έτοιμοι, δεν έχει τελειώσει τίποτα»

«Να είμαστε έτοιμοι, δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Ο Όσκαρ Γκαρθία ξεκαθάρισε στους παίκτες του ότι ακόμη βρίσκονται στο κυνήγι του πρωταθλήματος και πρέπει να τα δίνουν όλα στις προπονήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμοι για όταν ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα.