Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να είμαστε έτοιμοι, δεν έχει τελειώσει τίποτα»

«Να είμαστε έτοιμοι, δεν έχει τελειώσει τίποτα»
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 - 10:33

Ο Ολυμπιακός έχει μείνει πίσω στο βαθμολογικό πίνακα τη φετινή σεζόν, ωστόσο ακόμη και έτσι παραμένει ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου του πρωταθλήματος με όλα αυτά που γίνονται με πολλές δικαστικές αποφάσεις να βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Αυτό ακριβώς τόνισε στους παίκτες του ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Όσκαρ Γκαρθία ξακαθαρίζοντάς τους ότι θα πρέπει να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος, κυνηγώντας ότι καλύτερο από τη φετινή σεζόν.

Ο Καταλανός τεχνικός υπογράμμισε πως τα πάντα είναι ανοιχτά, ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα και γι’ αυτό όλοι στην ομάδα οφείλουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις, ώστε να είναι πανέτοιμοι όταν ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, τους ανέφερε ότι πρέπει να δουν σαν επίσημο αγώνα το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και να συνεχίσουν να προπονούνται με αμείωτη ένταση ανεξαρτήτως τι γίνεται εξωαγωνιστικά

Ο Όσκαρ Γκαρθία ανέφερε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του:

«Εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να προπονούμαστε σαν να έχουμε μπροστά μας αγώνα πρωταθλήματος. Θα πρέπει να είμαστε απολύτως έτοιμοι. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατάληξη του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Έχουμε ακόμα πολλά ματς μπροστά μας και αυτό που θέλω από όλους σας είναι να δώσετε το 100% στις προπονήσεις για να είμαστε όπως πρέπει όταν ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Προβλημάτων συνέχεια για Εμενίκε

Προβλημάτων συνέχεια για Εμενίκε

Ο Αφρικανός φορ φαίνεται να μην υπολογίζεται ήδη από την Λας Πάλμας, με τον ίδιο να επιθυμεί σύμφωνα με δημοσιεύματα τη λύση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, ώστε να συνεχίσει σε όποια ομάδα θέλει την καριέρα του.

Ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα

Ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 15:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Πανιώνιο σε φιλικό αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, το οποίο πάντως αντιμετωπίζουν ως επίσημο παιχνίδι.