Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκλεψε τις εντυπώσεις με το Ιράν ο Χατζισαφί

Έκλεψε τις εντυπώσεις με το Ιράν ο Χατζισαφί
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 - 09:41

Με την Εθνική ομάδα του Ιράν προπονούνται το τελευταίο διάστημα οι δύο Ιρανοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Εσάν Χταζισαφί και Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Αμφότεροι αποτελούν βασικές επιλογές για την εθνική ομάδα της χώρας τους και στο φιλικό που έπαιξαν κόντρα στην Τυνησία χρησιμοποιήθηκαν ως βασικοί.

Μάλιστα, ο Χατζισαφί δεν έπαιξε εκεί που γνωρίζουμε ότι αγωνίζεται, στο αριστερό άκρο δηλαδή της άμυνας, αλλά αντίθετα ως ανασταλτικός χαφ, έχοντας πολύ καλή απόδοση και αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στους ανθρώπους της ομάδας της χώρας του.

Ο Εσάν αγωνίστηκε σε όλο το ματς, δείγμα της πολύ καλής του εμφάνισης, ενώ αντίθετα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αντικαταστάθηκε στο 2ο μέρος.

Το θετικό είναι ότι ο Χατζισαφί δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει και μάλιστα παίζοντας πολύ καλά σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού σε διαφορετικές θέσεις, δίνοντας έτσι μία επιπρόσθετη λύση στην Όσκαρ Γκαρθία για τις θέσεις του κέντρου.

Διαβάστε επίσης

«Το τερματίσατε...»

«Το τερματίσατε...»

Ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς απάντησε με τον δικό του τρόπο για τα όσα ακούγονται και λέγονται το τελευταίο διάστημα.