Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βράζει» ο λαός του Θρύλου με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ!

«Βράζει» ο λαός του Θρύλου με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ!
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 - 23:06

Τελικά είναι πλέον ξεκάθαρο και δεν μπορεί κανείς να έχει αντίθετη άποψη! Η Κυβέρνηση συνεχίζει τον «πόλεμο» με τον Ολυμπιακό και τον ηγέτη του. Η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, το βράδυ της Τετάρτης, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Κάνει… μπαμ ότι θέλουν να συνεχίσουν να προκαλούν με κάθε τρόπο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η προσπάθεια τραμπούκων να ματαιώσουν την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά με ομιλητή τον Ε. Τσακαλώτο έπεσε στο κενό. Η μαζική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στην εκδήλωση, αλλά και ο πλούτος του διαλόγου που αναπτύχθηκε είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους θεωρούν ότι με τις απειλές και τη βία θα εκφοβίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση. Στις προσφυγικές και λαϊκές γειτονιές του Πειραιά δεν έχουν θέση οι οπαδοί της ποδοσφαιροποίησης της πολιτικής, ούτε οι τραμπούκοι του Μαρινάκη»

Προφανώς έχουν χάσει την… μπάλα στο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν εξηγείται αλλιώς. Το πώς βλέπουν εκείνοι την ειρηνική διαμαρτυρία των «ερυθρόλευκων» οπαδών που συνοδεύτηκε από την φασιστική επίθεση της αστυνομίας και την αναίτια χρήση χημικών εναντίον του κόσμου! Προκαλούν τον κόσμο για τα χειρότερα.

Απλά δεν έχουν καταλάβει εκεί την Κυβέρνηση πώς στον Πειραιά είναι ανεπιθύμητοι από την πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής. Όσο νωρίτερα το πάρουν χαμπάρι τόσο το καλύτερο για εκείνους… Διότι με ανακοινώσεις όπως η παραπάνω, το μοναδικό που πετυχαίνουν είναι να κάνουν τον λαό του Θρύλου να «βράζει» περισσότερο από πριν!

Όσον αφορά στην «απίστευτη» φράση της ανακοίνωσης περί «μαζικής συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας», μάλλον έτσι αντιλαμβάνονται στον ΣΥΡΙΖΑ την παρουσία καμμιά 50αριά ατόμων που ήταν εκεί! Ίσως με τόσους στο ακροατήριο να είναι ευχαριστημένοι…

Ο Πειραιάς είναι ένας δήμος με πολλούς χιλιάδες δημότες και σε καμία περίπτωση δεν θα κάνει πίσω απέναντι σε «χουντικές» συμπεριφορές! Και ο κόσμος θα συνεχίσει να κινητοποιείται για να εκφράσει τη διαμαρτυρία του, όταν θεωρεί πώς κάποιοι πολεμούν αυτό που αγαπούν περισσότερο από οτιδήποτε οι Πειραιώτες… τον Ολυμπιακό!

Διαβάστε επίσης