Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με… άρμα μάχης την επόμενη φορά ο Τσακαλώτος!

Με… άρμα μάχης την επόμενη φορά ο Τσακαλώτος!
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 - 22:26

Πρώτη φορά αριστερά και το είδαμε και αυτό! Κόσμος να βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά και ξαφνικά, να δέχεται δακρυγόνα από τις αστυνομικές δυνάμεις. Όλα αυτά, για να μπορέσει να μιλήσει σε ξενοδοχείο του Πειραιά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Υπουργός Οικονομικών.

Στη φωτογραφία βλέπετε μία από τις επόμενες εμφανίσεις του, όταν αποφασίσει να ξανακατέβει στον Πειραιά για να μιλήσει… Κάπως έτσι θα τον δούμε λογικά. Πάνω σε άρμα μάχης, για να αναβιώσουμε εποχές παλιές για τη χώρα μας!

Χρήση χημικών χωρίς λόγο. Γιατί; Ο κόσμος βρέθηκε εκεί και όλα ήταν σχεδιασμένα για να τον απομακρύνουν. Στην… Χούντα του 2018, ρίχνεις δακρυγόνα και δεν αφήνεις κανέναν να διαμαρτυρηθεί. Νωρίτερα, έχεις φροντίσει να ενημερώσεις τους δικούς σου για να είναι στο ξενοδοχείο «Theoxenia». Για να μάθουν από τον Υπουργό που υπέγραψε τα μνημόνια, το θέμα «Το σχέδιο της Αριστεράς μετά τα μνημόνια».

Για όσους δεν το κατάλαβαν, σήμερα στον Πειραιά, οι άνθρωποι αποφάσισαν να χτυπήσουν την δημοκρατία. Μια ειρηνική διαμαρτυρία των οπαδών του Ολυμπιακού που όλο αυτό το διάστημα βράζουν με τη συμπεριφορά των κυβερνούντων απέναντι στην ομάδα τους και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πρώτη φορά… αριστερά και άντε κύριε Ευκλείδη μας, την επόμενη φορά με το άρμα μάχης στον Πειραιά. Σιγά μην διστάσετε και γι’ αυτό… Όσοι βρέθηκαν τυχαία άλλωστε στο κέντρο του Πειραιά, πήραν ένα μήνυμα για το πως ενεργούν… δημοκρατικά οι αριστεροί στο 2018.

Διαβάστε επίσης