Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διεθνής ξεφτίλα ακόμη και τώρα…

Διεθνής ξεφτίλα ακόμη και τώρα…
Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018 - 11:13

Ο Ιβάν Σαββίδης μπούκαρε με το όπλο και μαζί με… τη συνοδεία του στον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, μια εικόνα που εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα όχι μόνο των ελληνικών αλλά και των ξένων Μέσων.

Η ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται με την εικόνα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ του ΠΑΟΚ να αποτελεί είδηση που ρεζιλεύει τη χώρα μας ακόμη και μετά από περίπου 3 εβδομάδες από τη στιγμή που συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό.

Βέβαια, αυτό το συμβάν δύσκολα θα ξεχαστεί ποτέ, αφού αποτελεί μία από τις πιο μαύρες στιγμές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, η οποία θύμισε άλλες δεκαετίες.

Στα διεθνή Μέσα, λοιπόν, το «ντου» του Σαββίδη συναντάται σχεδόν σε καθημερινό επίπεδο και αυτή τη φορά χρησιμοποιήθηκε από γαλλικά Μέσα με τη διαφορά ότι αντί του προσώπου του Σαββίδιη έβαλαν εκείνο του προέδρου της Λιόν Ζαν Μισέλ Ολάς, ο οποίος κυνηγάει μαζί με την ομάδα του την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα που οδηγεί στο Champions League, προφανώς χάριν αστεϊσμού.

Γελάνε μαζί μας στο εξωτερικό, ωστόσο ο ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν έπεσε στα πολύ μαλακά, με την αθλητική δικαιοσύνη να προκαλεί με απόφαση-σκάνδαλο για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν.

Πόσο ακόμη ρεζίλι, και τι άλλο πρέπει να γίνει από τους Θεσσαλονικείς για να τιμωρηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς δηλαδή;...

Πάντως, τα διεθνή Μέσα υπενθυμίζουν καθημερινά σε όλους το τραγικό αυτό γεγονός, το οποίο αμαύρωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο…

Διαβάστε επίσης

Ανασυγκρότηση…

Ανασυγκρότηση…

Απαιτείται ψυχραιμία απ’ όλους, ώστε η ομάδα να κατακτήσει αρχικά την 2η θέση και στη συνέχεια θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να επιστρέψει τη νέα σεζόν ξανά στην κορυφή ο Θρύλος.