Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η καλύτερη λύση…

Η καλύτερη λύση…
Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018 - 11:03

Ο Όσκαρ Γκαρθία αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού από τη Μ. Τρίτη (03/04) κάτι το οποίο ήταν απαραίτητο να συμβεί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Η απομάκρυνσή του από τους «ερυθρόλευκους» αποτελεί τη καλύτερη δυνατή επιλογή τόσο για το σύλλογο όσο και για τον ίδιο, καθώς δεν υπήρχε κανένας λόγος να μείνει για 4 αγωνιστικές, αφού οι Πειραιώτες είχαν αποφασίσει να συνεχίσουν χωρίς εκείνον στον πάγκο τους.

Φυσικά, ο Καταλανός έχει πολλά ελαφρυντικά αφού ήρθε σε μία… παράξενη περίοδο στην ομάδα, ωστόσο έδειξε ότι δεν μπορούσε να σηκώσει το βάρος να βρίσκεται στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδος.

Βέβαια, μεγάλο μερίδιο ευθύνης όπως τόνισε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του στο Ρέντη έχουν οι παίκτες, οι οποίοι με την αδιαφορία τους δεν επέτρεψαν στον Όσκαρ Γκαρθία να αποτυπώσει στο παιχνίδι της ομάδας τον τρόπο σκέψης του.

Πάντως, όπως και να έχει η απομάκρυνσή του είναι η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή, με τον Ολυμπιακό να χωρίζει… φιλικά τους δρόμους του με τον Ισπανό και να αρχίζει να σχεδιάζει ήδη τη νέα σεζόν, αναζητώντας τον ιδανικό κόουτς για τον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε επίσης

«Προς πώληση ο Τζούρτζεβιτς»

«Προς πώληση ο Τζούρτζεβιτς»

Ο Σέρβος σέντερ φορ σύμφωνα με σερβικά Μέσα δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του τους «ερυθρόλευκους» και έτσι θα αποτελέσει παρελθόν το προσεχές καλοκαίρι από το σύλλογο.