Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεσιτάλ ανικανότητας!

Ρεσιτάλ ανικανότητας!
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 - 18:53

Ωραία πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Την ώρα που από την ΕΠΟ λένε πώς όλα πάνε καλά, πώς δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, έρχεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να αποδείξει για ακόμα μια φορά την ανικανότητα της τωρινής διοίκησης. Προσέξτε!

Γίνεται τελικός στο ΟΑΚΑ και θα διεξαχθεί με μισοάδειο γήπεδο. Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ματς της 12 Μαΐου. Δηλαδή τα εισιτήρια που έδωσαν στις δύο ομάδες καλύπτουν λίγο περισσότερο από τη μισή –όσον αφορά στις θέσεις- χωρητικότητα του σταδίου.

Μετά το περσινό φιάσκο στο Βόλο και τα τρομερά επεισόδια που συνέβησαν, στην Ομοσπονδία ανησυχούν μην έχουν κάτι ανάλογο και φέτος και βρήκαν την… εύκολη λύση. Αφού, λοιπόν, η διοίκηση Γραμμένου τα πηγαίνει μια χαρά, πώς δεν μπορούν να διοργανώσουν σωστά έναν τελικό στο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας;

Η απάντηση είναι προφανής και μπορεί να την δώσει ο καθένας μας. Είναι θέμα ανικανότητας αυτών των ανθρώπων που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί έχουν και το… άγχος του, αφού στο ΟΑΚΑ θα είναι και οι απεσταλμένοι των ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ.

Διαβάστε επίσης

Ο Κάρλος Κεϊρόζ στο Ρέντη!

Ο Κάρλος Κεϊρόζ στο Ρέντη!

Ο προπονητής της εθνικής Ιράν βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και εντυπωσιάστηκε με όσα είδε!