Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ψηλά στη λίστα Πεδράο, Σεμέντο

Ψηλά στη λίστα Πεδράο, Σεμέντο
Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018 - 10:48

Δύο περιπτώσεις από το πορτογαλικό πρωτάθλημα φέρεται να έχει ξεχωρίσει μεταξύ άλλων ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στις πρώτες του επιλογές για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν τους Πεδράο Ενρίκε και τους Άλφα Σεμέντο, τους οποίους γνωρίζει από τη κοινή τους θητεία στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να εξετάζει και τις δύο αυτές περιπτώσεις, οι οποίες αρέσουν στον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» και έχουν ανέβει στη μεταγραφική λίστα της ομάδας.

Ο Πεδράο αποτέλεσε και παίκτη του Μαρτίνς στην Γκιμαράες, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει πάρα πολύ καλή άποψη για τις ικανότητές του και να έχει εισηγηθεί από πολύ νωρίς την απόκτησή του.

Ο Σεμέντο από την άλλη είναι ένας νεαρός χαφ πέρυσι αγωνίστηκε στην Μορεϊρένσε με πολλές προοπτικές εξέλιξης και επίσης έχει την πολύ καλή άποψη του κόουτς των «ερυθρόλευκων».

Φυσικά, δεν πρόκειται για εύκολες περιπτώσεις, όμως, οι Πειραιώτες όπως φαίνεται τους έχουν βάλει στις πρώτες επιλογές της μεταγραφικής τους λίστας.

Διαβάστε επίσης

Δεν αγωνίστηκε ξανά ο Ντέιβερσον

Δεν αγωνίστηκε ξανά ο Ντέιβερσον

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παλμέιρας, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, παρακολούθησε από τον πάγκο ακόμη μία αναμέτρηση της ομάδας του- Βασικός και πάλι ο Μολέδο με την Ιντερνασιονάλ.