Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή για την Αυστρία

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή για την Αυστρία
Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 - 17:17
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου. Με την τελευταία προπόνηση στο προπονητικό κέντρο στο Ρέντη. Με το φινάλε της, ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν το πρωί της Δευτέρας για το Ζέεφελντ. Εκεί που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παίρνει μαζί τους 26 ποδοσφαιριστές, με τους οποίους θα δουλέψει ως τις 5 Ιουλίου. Αυτοί είναι οι Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Καράδαης, Κούτρης, Μάνος, Μανθάτης, Μάριν, Νικολάου, Νικόλης, Πάρντο, Ρομαό, Σάλιακας, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βέργος, Βρουσάι και Βούκοβιτς.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν τη Δευτέρα στις 08:30, αεροπορικώς, για το Μόναχο και από εκεί θα μεταβούν οδικώς στο Ζέεφελντ. Κατά την παραμονής τους εκεί θα δώσουν δύο φιλικά. Στις 30 Ιουνίου με την αυστριακή Βάτενς και στις 4 Ιουλίου με την ρουμανική Μποτοτσάνι.

Διαβάστε επίσης

Τα νέα πρόσωπα

Τα νέα πρόσωπα

Πρώτη προετοιμασία για τους νεοαποκτηθέντες Γκερέρο, Καμαρά, Μάνο και τους «μικρούς» Καράδαη και Νικόλη.

Περιμένει τον Ολυμπιακό ο Κουέγιαρ

Περιμένει τον Ολυμπιακό ο Κουέγιαρ

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει εκφράσει το πόσο πολύ θέλει να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και πλέον είναι στο χέρι των Πειραιωτών αν θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτησή του.