Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βάζουν στο «παιχνίδι» και τον Άλισον!

Βάζουν στο «παιχνίδι» και τον Άλισον!
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 - 16:24

Έντονη κινητικότητα υπάρχει σε ό,τι αφορά τους μέσους που απασχολούν τον Ολυμπιακό, για την ενίσχυσή του ενόψει της νέας σεζόν. Τα σενάρια είναι πολλά σε καθημερινά βάση και τα ονόματα που ακούγονται ακόμα περισσότερα. Τα τελευταία 24ωρα η αγορά της Βραζιλίας απασχολεί έντονα και τα ονόματα από εκεί είναι αρκετά. Την Κυριακή ήταν αυτό του Γκάμπριελ της Κορίνθιανς που ακούστηκε έντονα.

Τη Δευτέρα ένα ακόμα «κυκλοφόρησε»... Πρόκειται για τον Άλισον, τον 25χρονο αμυντικό μέσο από την Σάντος, τον οποίο όπως λένε στη Βραζιλία φέρεται να παρακολουθεί ο Ολυμπιακός. Ένας ποδοσφαιριστής που εκτός από τη θέση του ανασταλτικού χαφ, μπορεί να καλύψει και την αντίστοιχη λίγο πιο μπροστά (σ.σ.: ως 8άρι). Αξίζει να σημειωθεί πώς πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που όταν ήταν πιο μικρός, είχε φορέσει τη φανέλα της εθνικής Κ20 της Βραζιλίας.

Μέσα στο 2018 έχει 10 συμμετοχές με την Σάντος. Πέντε (5) είναι στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας που τώρα έχει διακοπεί λόγω Μουντιάλ και άλλες τόσες στο Κόπα Λιμπερταδόρες, έχοντας σημειώσει και ένα γκολ στη βραζιλιάνικη Serie A. Την προηγούμενη χρονιά είχε 29 ματς συνολικά (σ.σ.: 26 στο πρωτάθλημα και 3 στο Λιμπερταδόρες) και δύο γκολ.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν κι αυτή την περίπτωση, στην προσπάθειά τους να ενισχυθούν στο χώρο του κέντρου. Και θέλουν να «τελειώσουν» γρήγορα το θέμα, ώστε ο παίκτης που θα αποκτηθεί να τεθεί το ταχύτερο δυνατόν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να πάρει μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Διαβάστε επίσης

Στο Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός!

Στο Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός!

Η αποστολή του Θρύλου έφτασε στον τελικό της προορισμό, στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, το απόγευμα της Δευτέρας (25/06), όπου θα πραγματοποιήσει το 1ο στάδιο της προετοιμασίας του.

«Καλή επιτυχία Καρίμ και Εσάν!» (pic)

«Καλή επιτυχία Καρίμ και Εσάν!» (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε τις ευχές της στους δύο Ιρανούς παίκτες των «ερυθρόλευκων» οι οποίοι δίνουν τη μάχη τους με την εθνική ομάδα της χώρας τους κόντρα στην Πορτογαλία.