Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόντρα στην παλιά του ομάδα...

Κόντρα στην παλιά του ομάδα...
Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018 - 09:09

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο στο φινάλε της περασμένης σεζόν πήρε την απόφαση να φύγει από την Ισπανία και να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Όπως έχει πει κι ο ίδιος, δεν μπορούσε να πει όχι στην πρόταση του Ολυμπιακού. Ήταν μια μεγάλη πρόκληση για την καριέρα του.

Η μετακίνηση του από τη Λεγανές στον Ολυμπιακό ήταν και η... αφορμή για να κλείσει το φιλικό ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και την ομάδα από την περιφέρεια της Μαδρίτης. Το φιλικό που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», το βράδυ της Τετάρτης 1η Αυγούστου (21:00).

Ένα ματς με ιδιαιτερότητες για τον Ισπανό επιθετικό. Αφενός γιατί θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο "Καραϊσκάκη", αφετέρου γιατί θα βρει απέναντι του -ως αντιπάλους- γνώριμα πρόσωπα. Παίκτες που μέχρι πριν από λίγο καιρό αγωνίζονταν μαζί του.

Αλλά πλέον είναι παίκτης του Ολυμπιακού και συναισθηματισμοί δεν υπάρχουν. Θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να συμβάλλει και εκείνος, ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν και καλή εμφάνιση και να πετύχουν μια ακόμα νίκη, στα φιλικά της προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης