Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι σκέψεις του Μαρτίνς για Λεγανές και Λουκέρνη

Οι σκέψεις του Μαρτίνς για Λεγανές και Λουκέρνη
Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018 - 16:38

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (01/08, 21:00) αντιμετωπίζει τη Λεγανές στο πρώτο και τελευταίο του φιλικό στην Ελλάδα κάνοντας αποκαλυπτήρια στους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Βέβαια, ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και σαν μια πρόβα τζενεράλε για τα ευρωπαϊκά ματς κόντρα στη Λουκέρνη, με την πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων να απέχει μόλις οκτώ ημέρες.

Οι σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού για την αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» είναι να ξεκινήσει με τον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια, τους Ελαμπντελαουί και Τσιμίκα στα δύο άκρα της άμυνας και τους Βούκοβιτς και Μιράντα στα στόπερ. Ο Πορτογάλος φέρεται να παίρνει τη φανέλα του βασικού και ο Γιασίν Μεριά δεν είναι ακόμα έτοιμος και κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει ακόμα και το πρώτο ματς κόντρα στη Λουκέρνη.

Όσον αφορά τώρα τον χώρο του κέντρου, εκεί αναμένεται να δούμε τους Μπουχαλάκη και Καμαρά στον άξονα, Χριστοδουλόπουλο και Ποντένσε στα φτερά, ο Φορτούνης θα είναι το «δεκάρι» και ο Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης

Προσφυγή της Σπόρτινγκ και στο CAS!

Προσφυγή της Σπόρτινγκ και στο CAS!

Ζητά για Ποντένσε, Ρουί Πατρίσιο και Ζέλσον Μαρτίνς να ακυρωθεί η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Πορτογαλίας που δικαίωσε τους παίκτες, στη μονομερή καταγγελία της σύμβασής τους.

Προκαλεί ξανά ο Βράνιες (pic)

Προκαλεί ξανά ο Βράνιες (pic)

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ απάντησε σε σχόλιο οπαδού του Ολυμπιακού, βρίζοντας τους «ερυθρόλευκους» αλλά και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.