Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάνοπλος ο Ολυμπιακός ενόψει Μπέρνλι! (pic)

Πάνοπλος ο Ολυμπιακός ενόψει Μπέρνλι! (pic)
Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 - 12:36

Έτοιμος για την πρώτη αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την Μπέρνλι είναι ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το συγκεκριμένο αγώνα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει αμέσως μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

Να σημειωθεί ότι στην 21μελή αποστολή των Πειραιωτών βρίσκονται κανονικά οι Νάτχο, Γκιγιέρμε και Χασάν, τα τρία δηλαδή τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, θα παραταχθεί με όλα του τα όπλα στην αυριανή πρώτη μάχη με τους Άγγλους με στόχο να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Αναλυτικά την αποστολή του Θρύλου απαρτίζουν οι: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φετφατζίδης, Λάζαρος, Γκιγιέρμε, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο, Ανσαριφάρντ, Χασάν.

Διαβάστε επίσης

«Αύριο όλοι μαζί!» (pic)

«Αύριο όλοι μαζί!» (pic)

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την Μπέρνλι.