Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το ήθελα πολύ το γκολ»

«Το ήθελα πολύ το γκολ»
Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 - 23:55

Πολύ ανεβασμένος στο 2ο ημίχρονο ο Αντρέας Μπουχαλάκης, με αποκορύφωμα την κεφαλιά για το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη. Ο Έλληνας μέσος του Ολυμπιακού, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Άγγλους στο Καραϊσκάκη λέγοντας για το πόσο τον βοήθησε ο δανεισμός του στη Νότιγχαμ Φόρεστ…

«Γνωρίζαμε τι έπρεπε να αντιμετωπίσουμε, θέλαμε από το πρώτο λεπτό να κάνουμε ότι έπρεπε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Αντιδράσαμε μετά την ισοφάριση και πήραμε το άκρο που θέλαμε» τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Το ήθελα πολύ το γκολ μου και χαίρομαι που βοήθησα. Με βοήθησε ο δανεισμός στη Νότιγχαμ και μπορώ να προσφέρω περισσότερα».

Για τη ρεβάνς στην Αγγλία ανέφερε: «Θα είναι δύσκολα στην Αγγλία, γιατί η Μπέρνλι θέλει γκολ και θα μας πιέσει. Ο κόσμος είναι από την αρχή μαζί μας και θέλουμε να τον κάνουμε να χαίρεται με αυτά που βλέπει».

Διαβάστε επίσης

«Έχουμε ακόμα 90 λεπτά»

«Έχουμε ακόμα 90 λεπτά»

Ο Κώστας Φορτούνης είπε πως θα πάει ο Ολυμπιακός στην Αγγλία για την νίκη και μόνο και τόνισε πως φέτος απολαμβάνει αυτό το σύνολο.