Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επιπέδου Premier League ο Φορτούνης»

«Επιπέδου Premier League ο Φορτούνης»
Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 - 00:34

Μία από τις κορυφαίες του εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε την Πέμπτη το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Κώστας Φορτούνης, στην πρώτη «μάχη» με τη Μπέρνλι για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός σκόραρε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ, βάζοντας φαρδιά πλατιά την «υπογραφή» του στην «τριάρα» (3-1) του Θρύλου κόντρα στην αγγλική ομάδα.

αρχηγός του Θρύλου, ο οποίος δικαίως ψηφίστηκε ως MVP, ήταν πραγματικά απολαυστικός, κάτι που κατάλαβαν και στην Αγγλία!

Ο δημοσιογράφος Τζον Μπέντλεϊ μάλιστα, έγραψε για τον «ερυθρόλευκο» άσο: «Δεν μπορώ να γνωρίζω πόσο ρεαλιστικό είναι, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που θα ήταν εναντίον της απόκτησης του Κώστα Φορτούνη; Ο 25χρονος ήταν εξαιρετικός στην αναμέτρηση του Φαλήρου, σκοράροντας ένα πανέμορφο γκολ από φάουλ και δημιουργώντας το δεύτερο για την ομάδα του. Μπορεί να σταθεί σε επίπεδο Premier και να αποτελεί απειλή για τον αντίπαλο».

Διαβάστε επίσης

«Ξεχάστε τα όλα, νίκη την Κυριακή»

«Ξεχάστε τα όλα, νίκη την Κυριακή»

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξήγησε στους παίκτες του πώς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στο ματς με τον Λεβαδειακό εκτός από την κατάκτησης των τριών βαθμών.