Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Υποφέρω αν δεν έχω τη μπάλα στα πόδια μου»

«Υποφέρω αν δεν έχω τη μπάλα στα πόδια μου»
Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018 - 07:47

Στην οικογένεια του Ολυμπιακού ανήκει και επίσημα από τη Δευτέρα, ο Ματίας Ναουέλ. Ο Ισπανός παικταράς αναμένεται να δυναμώσει ακόμα περισσότερα το «φτερά» του Θρύλου, καθώς πρόκειται για παίκτη «σβούρα», πολύ γρήγορο, που με τους ελιγμούς του κάνει «άνω-κάτω» κάθε αντίπαλη άμυνα!

Ο «αέρινος» εξτρέμ είναι εξαιρετικός στο «ένας εναντίον ενός», πατάει πολύ εύκολα περιοχή, ενώ φημίζεται (και) για την εκρηκτική του ντρίμπλα, πράγμα που είχε δηλώσει και ο ίδιος παλιότερα. Τι εννοούμε; Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είχε περιγράψει τον εαυτό του στο παρελθόν, αναφορικά με το τι μπορεί να προσφέρει.

Συγκεκριμένα, κατά την παρουσίαση του στη Ρεάλ Μπέιτς, ο 21χρονος «winger» είχε τονίσει: «Δεν είμαι παίκτης που στηρίζομαι μόνο στην ταχύτητα και δεν είμαι ατομιστής! Τουναντίον, είμαι πολύ ομαδικός και μου αρέσει να συνεργάζομαι με τους συμπαίκτες μου, να ζητάω τη μπάλα στον χώρο του κέντρου και να φεύγω στην αντεπίθεση.

Με πιο απλά λόγια, να κάνω ό,τι αρέσει σε έναν παίκτη που παίζει μπροστά από τα 3/4 του γηπέδου. Εάν δεν έχει τη μπάλα στα πόδια μου... υποφέρω.

Μου αρέσει να αγωνίζομαι στις δύο πτέρυγες, αν και προτιμώ να παίζω αριστερά, γιατί μπορώ να ξεμαρκάρομαι πιο εύκολα και να συγκλίνω προς τα μέσα».

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης

Το πρόγραμμα έχει φιλικό...

Το πρόγραμμα έχει φιλικό...

Ματς προπονητικού χαρακτήρα θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι», πιθανότατα την Πέμπτη, όπου θα πάρουν χρόνο τα νέα αποκτήματα.