Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η UEFA και το Europa League για τον Γιάγια! (vid)

Η UEFA και το Europa League για τον Γιάγια! (vid)
Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018 - 20:14

Μετά από αρκετά χρόνια ο Γιάγια Τουρέ επιστρέφει στο Europa League. Αυτή τη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού μετά τη μεταγραφή του στον Θρύλο. Μετά την υπέρβαση που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και έφερε τον Ιβοριανό μέσο πίσω στον Θρύλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέτος θα συμμετάσχουν στο Europa League, μια διοργάνωση στην οποία έχει να αγωνιστεί αρκετά χρόνια ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού. Το come back του Τουρέ στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός.

Ο Γιάγια είναι τεράστιος παίκτης και η UEFA μέσα από τα social media της έκανε ειδική αναφορά στον Ιβοριανό που φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα θα αγωνιστεί στο Europa League.

Με το σχετικό μήνυμα στο Instagram να αναφέρει: «Ας σηκώσει τα χέρια όποιος ανυπομονεί για να δει τον Γιάγια Τουρέ να αγωνίζεται ξανά στο UEFA Europa League με τον Ολυμπιακό αυτή τη σεζόν…» και να έχει ήδη μεγάλη απήχηση στους φιλάθλους, σε όλη την Ευρώπη.

Hands up who is looking forward to seeing @yayatoureofficial in the #UEL with @olympiacosfc this season?!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UEFA Europa League (@europaleague) στις

Διαβάστε επίσης

Ατομικό πρόγραμμα ο Βούκοβιτς

Ατομικό πρόγραμμα ο Βούκοβιτς

Ο «ερυθρόλευκος» αμυντικός ακολούθησε την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα, αλλά θα είναι έτοιμος για το ματς της Σερβίας με τη Λιθουανία την Παρασκευή.

Λύσεις συμβολαίου...

Λύσεις συμβολαίου...

Ο Ολυμπιακός έλυσε τη συνεργασία με έξι παίκτες, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΕΠΟ.