Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η απόφαση για τον Λάζαρο από βδομάδα...

Η απόφαση για τον Λάζαρο από βδομάδα...
Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018 - 19:52

Παράταση μερικών ημερών πήρε η έκδοση της απόφασης για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου, από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Αυτή αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, το αργότερο ως την Τρίτη.

Η παράταση οφείλεται στο σοβαρό προσωπικό θέμα που αντιμετώπισε ένα από τα μέλη της Επιτροπής. Θυμίζουμε πώς την αποτελούν ο πρόεδρος Βασίλης Ανδρόνικος, ο εισηγητής -προερχόμενος από την Superleague- Κώστας Αντιπαριώτης και η εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ, Κατερίνα Μπαλατσού.

Η υπόθεση έχει εξεταστεί ήδη, συμπεριλαμβανομένων και των πολυσέλιδων υπομνημάτων που κατέθεσε στις 3 Αυγούστου τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΚ. Η υπόθεση περιλαμβάνει τρεις προσφυγές από όλες τις πλευρές, οι οποίες συνεκδικάστηκαν και η απόφαση που θα εκδοθεί, θα δίνει απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα που έχουν τεθεί.

Η ετυμηγορία που θα βγει από την ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ είναι σε πρώτο βαθμό και όλα δείχνουν πώς το θέμα θα έχει και συνέχεια, στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Η σύνθεσή τους αποτελείται από Αεροπαγίτες και η δική τους απόφαση αναμένεται μέσα στον Οκτώβριο.

Διαβάστε επίσης

Οι ώρες των ντέρμπι!

Οι ώρες των ντέρμπι!

Ορίστηκαν από την Super League οι ημέρες και οι ώρες των αγώνων της 4ης, 5ης και 6ης αγωνιστικής.