Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με τέτοιες νίκες φτάνεις στο πρωτάθλημα» (vid)

«Με τέτοιες νίκες φτάνεις στο πρωτάθλημα» (vid)
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 - 14:27

Στην κάμερα του Olympiacos TV μίλησε ο Μαντί Καμαρά, μετά το σπουδαίο «διπλό» που πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι» τη Δευτέρα το βράδυ στη Νέα Σμύρνη. Σχολιάζοντας πώς αυτά τα τρίποντα είναι που δίνουν σε μια ομάδα το πρωτάθλημα. Ο νεαρός Αφρικανός στάθηκε στην πολύτιμη και καθοριστική βοήθεια που έδωσαν οι ΓΑΥΡΟΙ στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Με τον μέσο από τη Γουινέα να εξηγεί αρχικά πώς «είναι πολύ σημαντικό να παίρνουμε τέτοιου τύπου νίκες, απέναντι σε ομάδες που προσπαθούν πολύ για να μας νικήσουν. Είναι πολύ σημαντικό να φτάνεις στη νίκη σε τέτοια παιχνίδια για να φτάσεις στο πρωτάθλημα. Η υπομονή ήταν αυτή που μας βοήθησε σήμερα (σ.σ.: το βράδυ της Δευτέρας) για να πάρουμε αυτή την πολύ σπουδαία νίκη».

Σε ό,τι αφορά τη βοήθεια από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που ήταν στη Νέα Σμύρνη, ο Αφρικανός χαφ υπογράμμισε: «Πάντα είναι ο κόσμος στο πλευρό μας, πάντα υπολογίζουμε σε αυτούς. Είναι σημαντικό να ακούμε τον κόσμο απέξω να μας υποστηρίζει τόσο πολύ. Πάντα παίρνουμε κουράγιο εμείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για να κάνουμε τη δουλειά μας καλύτερα».

Διαβάστε επίσης

Με αλλαγές στο κύπελλο

Με αλλαγές στο κύπελλο

Πολλά νέα πρόσωπα θα δούμε στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων.