Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μήνυμα στήριξης από Μαρτίνς

Μήνυμα στήριξης από Μαρτίνς
Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018 - 23:52

Η προσπάθεια έγινε, οι φάσεις έγιναν, ο Ολυμπιακός κυριάρχησε, αλλά κόντρα στον ΠΑΟΚ όλα πήγαν στραβά. Τίποτα δεν βγήκε και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό στο φινάλε. Ό,τι έγινε, έγινε και ήδη στον Ολυμπιακό κοιτάζουν την επόμενη ημέρα. Τα ματς είναι συνεχόμενα, την Πέμπτη υπάρχει αυτό με την Μίλαν στην Ιταλία και την Κυριακή το αντίστοιχο με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να σταθούν άλλο στο ματς που πέρασε. Είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά. Αρχικά στην αναμέτρηση για το Europa League με τους «ροσονέρι» και μετά σε αυτή που έρχεται για το ελληνικό πρωτάθλημα στην έδρα των «κιτρινόμαυρων» την προσεχή Κυριακή.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού, τη Δευτέρα στο Ρέντη. Τονίζοντάς τους πώς δεν πρέπει να τους πάρει από κάτω. Είναι υποχρεωμένοι να δουν μπροστά.

Να σηκώσουν το κεφάλι και να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για να μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους. Κυρίως, όμως, ο Πορτογάλος υπογράμμισε στους ποδοσφαιριστές του πώς τους εμπιστεύεται απόλυτα και πώς περιμένει να συνεχίσουν ακόμα πιο δυνατά από εδώ και πέρα.

Διαβάστε επίσης

Τα βλέμματα στη Μίλαν

Τα βλέμματα στη Μίλαν

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει αποκλειστικά την προσοχή τους, στην προσεχή ευρωπαϊκή αναμέτρηση.