Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Που υστερεί ο Κούτρης;

Που υστερεί ο Κούτρης;
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 - 09:10
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Έγινε ντόρος, και δικαίως, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο αφού ήταν... αμαρτία να μη γίνει προσπάθεια (το οριστικό αποτέλεσμα μένει να το δούμε) ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας να γίνει μέλος της ελληνικής Εθνικής ομάδας και να μην αφεθεί στη διακριτική ευχέρεια της γερμανικής.

Έχουμε ωστόσο και μια άλλη απορία. Για τον Λεονάρντο Κούτρη γιατί δεν γίνεται κανένας ντόρος; Ένα τόσο ταλαντούχο παιδί που έχει περάσει από τις μικρές ελληνικές εθνικές ομάδες, δεν έχει θέση σ' αυτή την Εθνική; Έστω για μία δοκιμή βρε αδερφέ.

Μην ξεχνάμε ότι ο «Λέο» είχε δύο σούπερ σεζόν με ΠΑΣ (2016/17) και Ολυμπιακό (2017/18) όπου έδειξε τι μπορεί να κάνει. Και μπορεί να προήλθε από τραυματισμό στον ώμο, ωστόσο ολοφάνερα τον έχει ξεπεράσει και το έδειξε με τις πολύ καλές του εμφανίσεις με Λεβαδειακό (για το κύπελλο) και στο Μιλάνο με τη Μίλαν.

Πού ακριβώς μειονεκτεί ο μπακ του Ολυμπιακού έναντι π.χ. του Δημήτρη Γιαννούλη ή του Γιώργου Τζαβέλλα (πλην της εμπειρίας σε σχέση με τον συγκεκριμένο); Μήπως, όπως λένε οι... κακές γλώσσες που αρνούμαστε να πιστέψουμε, πρέπει να έχεις και τον... επιθυμητό μάνατζερ για να σε καλέσουν στην Εθνική; Δεν ξέρουμε, αναρωτιόμαστε φωναχτά.

Διαβάστε επίσης

Ας πούμε...

Ας πούμε...

Η διαφορά συμπεριφοράς της αγγλικής ομοσπονδίας με μιας άλλης (φανταστικής) χώρας απέναντι σ' έναν (φανταστικό) μετανάστη...

Οι… μαραθωνοδρόμοι του Θρύλου!

Οι… μαραθωνοδρόμοι του Θρύλου!

Ομάρ Ελαμπντελαουί, Μαντί Καμαρά και Κώστας Τσιμίκας έχουν τρέξει πολλά χιλιόμετρα τη φετινή σεζόν, μετρώντας μέχρι στιγμής τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στους «ερυθρόλευκους».