Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Φορτούνης περιμένει... παρέα!

Ο Φορτούνης περιμένει... παρέα!
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 - 08:35
Αρθρογράφος: Δημήτρης Γρηγορόπουλος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Εννέα διαφορετικούς σκόρερ έχει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα και μόνος ένας απ' αυτούς έχει πετύχει δύο γκολ. Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος μάλιστα θα λείψει από το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, καθώς θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε για την συμπεριφορά του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ...

Η απουσία του Φορτούνη είναι σημαντική, καθώς θα απουσιάσει ένας παίκτης που ακόμα και στην κακή του μέρα μπορεί να σκοράρει ή να δώσει ασίστ, αλλά σημαίνει και κάτι ακόμα: Ότι για να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον ΟΦΗ (κάτι που επιβάλλεται...) κάποιος ή κάποιοι θα πρέπει να φτάσουν τον Φορτούνη στη λίστα των «ερυθρόλευκων» σκόρερ ή κάποιος άλλος να πραγματοποιήσει νέα είσοδο!

Θυμίζουμε ότι από ένα γκολ στο πρωτάθλημα έχουν οι Γκερέρο, Ποντένσε, Νάτχο, Χριστοδουλόπουλος, Καμαρά, Μεριά, Χασάν (κι αυτός θα λείψει βέβαια) και Ομάρ. Οι παίκτες που έχουν πάρει έστω και μια συμμετοχή στο πρωτάθλημα και δεν έχουν σκοράρει ακόμα είναι οι Τουρέ, Γκιλιέρμε, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Μιράντα, Μπουχαλάκης, Φετφατζίδης, Τοροσίδης και Πάρντο...

Δεν αποκλείουμε να έχει κάποιον καινούργιο σκόρερ ο Ολυμπιακός στο «Γεντί Κουλέ», ωστόσο ακόμα πιο πιθανό βλέπουμε κάποιος από τους υπάρχοντες να κάνει... παρέα στον Φορτούνη!

Διαβάστε επίσης

Η μπαγκέτα στον Τουρέ!

Η μπαγκέτα στον Τουρέ!

Ο Γιάγια θα έχει το κουμάντο της επιθετικής ανάπτυξης του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει!

Τα πράγματα έχουν αλλάξει!

Μεγάλες οι διαφορές του κυριακάτικου ματς του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο, σε σχέση με αυτά που έδωσαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εκεί.

Απλά σοβαρός να είναι

Απλά σοβαρός να είναι

Σχεδόν 2,7 γκολ ανά παιχνίδι δέχεται ο ΟΦΗ και εφόσον ο Θρύλος είναι σοβαρός δύσκολα δεν θα φύγει νικητής από το «Γεντί Κουλέ».