Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αναγνώριση των λαθών και η επόμενη ημέρα...

Η αναγνώριση των λαθών και η επόμενη ημέρα...
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 - 01:35

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να κρατήσει έγκλειστους στο Ρέντη τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την επιστροφή τους από την Κρήτη.

Κάτι το οποίο, οι παίκτες των Πειραιωτών δέχτηκαν χωρίς αντιρρήσεις, γνωρίζοντας ότι δεν ήταν αυτοί που έπρεπε κόντρα στον ΟΦΗ.

Οι «ερυθρόλευκοι» και τη Δευτέρα (22/10) ήταν «σκασμένοι», κάτι το οποίο ήταν ξεκάθαρο από τις αντιδράσεις τους. Δεν υπήρχαν πολλές ομιλίες στο Ρέντη, με το κλίμα να είναι βαρύ.

Στο ίδιο κλίμα και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μίλησε στους παίκτες, κάνοντας τις παρατηρήσεις του για την εικόνα που παρουσίασαν κόντρα στους Κρητικούς. Σε ήπιο τόνο, αν και έγινε έξαλλος με την αμυντική συμπεριφορά των Πειραιωτών κυρίως στη φάση του γκολ με τον ΟΦΗ.

Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε βίντεο στους παίκτες της ομάδας, προκειμένου να δουν τα λάθη τους και να μην τα επαναλάβουν στο μέλλον.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν ότι πρέπει να βγάλουν αντίδραση, αρχής γενομένης στο ματς με την Ντουντελάνζ. Η ατάκα «Αυτός δεν ήταν ο Ολυμπιακός» κυρίως για την εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ ακούστηκε αρκετά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πάντως, από τη σημερινή ημέρα θα προσπαθήσουν να γυρίσουν το κλίμα, εστιάζοντας στον αγώνα με την Ντουντελάνζ για τους ομίλους του Europa League.

Διαβάστε επίσης

Πίστη και στήριξη χρειάζεται!

Πίστη και στήριξη χρειάζεται!

Ο Ολυμπιακός αυτό το καλοκαίρι ξεκίνησε από την αρχή το «χτίσιμο» μίας νέας ομάδας και χρειάζεται χρόνος, υπομονή και στήριξη, ώστε να δημιουργήσει το σύνολο που θέλει να βλέπει ο κόσμος.

Μπορούν και οφείλουν να αντιδράσουν!

Μπορούν και οφείλουν να αντιδράσουν!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα μιλήσουν με τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και μεταξύ τους, γνωρίζοντας ότι πρέπει να αντιδράσουν, αρχής γενομένης στο ματς με την Ντουντελάνζ.