Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Λάζαρος πήρε τα πάνω του!

Ο Λάζαρος πήρε τα πάνω του!
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 - 22:26
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Στο ματς του Ολυμπιακού στο Λουξεμβούργο, ο Λάζαρος δεν ήταν στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού. Ο τραυματισμός του Γκερέρο, όμως, είχε ως αποτέλεσμα να μπει στον αγωνιστικό στο 18' αντί του Ισπανού επιθετικού. Αγωνιζόμενος στην επίθεση μεν, αλλά σε έναν ελεύθερο ρόλο δε. Κάτι που λειτούργησε ευεργετικά για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Χριστοδουλόπουλος είχε πολύ καλή απόδοση, ήταν μέσα στις φάσεις, έβγαινε έξω από την περιοχή, έπαιζε και μέσα σε αυτή και απείλησε την αντίπαλη εστία. Τον βοήθησε το γεγονός ότι μπορούσε να κινείται αρκετά και να μην είναι σε ένα συγκεκριμένο σημείο, παίζοντας εν μέρει με τον ίδιο τρόπο όλη την ώρα. Όταν ο Λάζαρος μπορεί να κινείται αρκετά, γίνεται πιο επικίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα.

Τι έλειψε; Το γκολ καθώς είτε ο Μπονεφουά είτε τα δοκάρια στην εστία του, τον σταμάτησαν. Με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να βάλει το όνομά στη λίστα των σκόρερ για τους Πειραιώτες. Αλλά τα γκολ θα έρθουν. Αν δεν ήρθαν στο «Ζοσί Μπαρτέλ», θα έρθουν σε ένα επόμενο ματς. Είναι απλά θέμα χρόνου να επιστρέψει στο σκοράρισμα.

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία, όμως, είναι ότι ο διεθνής εξτρέμ ήταν σε καλή ημέρα. Ξαναβρίσκει τον εαυτό του, μετά από ένα διάστημα που είχε μείνει μακριά από αυτόν και δεν είχε καταφέρει να βοηθήσει στους «ερυθρόλευκους» όπως θα ήθελε. Η εμφάνιση στο Λουξεμβούργο είναι μια επαναφορά και για τον Λάζαρο, που είναι σίγουρο πώς θα ανεβάσει κι άλλο την απόδοσή του, σε μια περίοδο που η παρουσία του θα είναι πιο χρήσιμη από ποτέ.

Διαβάστε επίσης

Η βεβαιότητα του Πέδρο Μαρτίνς

Η βεβαιότητα του Πέδρο Μαρτίνς

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας στους παίκτες του, στο ημίχρονο με την Ντουντελάνζ, ήταν σίγουρος πώς θα έρθουν τα γκολ και η νίκη.