Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Του κάνει πλάκα...

Του κάνει πλάκα...
Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 - 13:41

Τον Παναθηναϊκό του Γιώργου Δώνη θα υποδεχτεί τη σημερινή ημέρα, Κυριακή (11/11) στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός για την 10η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν… πλάκα κάθε φορά που αντιμετωπίζουν στο γήπεδό τους τον νυν τεχνικό του ΠΑΟ, αφού απέναντί του μετρούν 9 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία σε 10 παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το Φαληρικό γήπεδο σε μία αναμέτρηση με την ΑΕΚ, σε τρεις όντας στον πάγκο του Ατρομήτου και σε πέντε στον πάγκο της Λάρισας, ενώ την ισοπαλία την είχε αποσπάσει με τον ΠΑΟΚ (0-0).

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν αυτή την παράδοση αναγκάζοντας σε ακόμη μία ήττα τον Δώνη και τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης

«Να σκοράρω με Παναθηναϊκό και Μίλαν»

«Να σκοράρω με Παναθηναϊκό και Μίλαν»

Ο Ντανιέλ Ποντένσε μίλησε για το ματς με τον ΠΑΟ, για τη συνέχεια στο Europa League, ενώ τόνισε ότι είναι σίγουρος πως θα μπορέσει να σκοράρει στον αποψινό αγώνα.

Με πάθος και ψυχή από το ξεκίνημα!

Με πάθος και ψυχή από το ξεκίνημα!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να μπουν στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» με το μαχαίρι… στα δόντια, προκειμένου να πάρουν τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ.