Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξανά...γεννημένος την 15η Νοέμβρη

Ξανά...γεννημένος την 15η Νοέμβρη
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 - 21:43
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ήταν 22 Απριλίου 2018. Ένα ματς τυπική διαδικασία όπως αυτό με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη έμελλε να οδηγήσει τον Λεονάρντο Κούτρη στο χειρουργείο για ν' αποκαταστήσει το πρόβλημα στον αριστερό του ώμο. Χθες ήταν 15 Νοεμβρίου. Μετά από 207 μέρες τίποτα δεν είναι ίδιο. Ο... εφιάλτης ανήκει στο παρελθόν όπως και οι δικαιολογημένοι φόβοι και οι ανησυχίες που είχε ο Ελληνοβραζιλιάνος μπακ του Θρύλου.

Πηγαίνοντας στο βασικό στάδιο προετοιμασίας δεν ήξερε τι να περιμένει. Το μόνο που ήξερε είναι ότι είχε τη στήριξη όλου του Ολυμπιακού. Ιατρικό και τεχνικό τιμ τον πρόσεξαν σαν τα... μάτια τους φροντίζοντας να δουλέψει σκληρά αλλά ταυτόχρονα να έχει προστατευμένο τον αριστερό του ώμο έως ότου δυναμώσει ακόμα περισσότερο. Η φροντίδα ήταν η καλύτερη δυνατή και η δουλειά που έγινε σε σωματικό αλλά και ψυχολογικό σκέλος επίσης.

Και μετά από 207 μέρες ο «Λέο» έκανε ένα ακόμα όνειρό του πραγματικότητα κι αυτό δεν ήταν άλλο από το ν' αγωνιστεί με την Εθνική Ανδρών της Ελλάδας. Και πλέον σχεδιάζει τα επόμενα, ταβάνι των προσδοκιών του ο... ουρανός.

Διαβάστε επίσης