Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ύμνοι για Μεριά!

Ύμνοι για Μεριά!
Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 - 13:24

Την αποθέωση στην Τυνησία γνωρίζει ο Γιασίν Μεριά, ο οποίος σε ψηφοφορία που έγινε στην πατρίδα του βρίσκεται ανάμεσα στην κορυφαία τριάδα ποδοσφαιριστών από τη συγκεκριμένη χώρα για το 2018.

Ο αμυντικός των Πειραιωτών έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Θρύλου, αλλά και με την εθνική Τυνησίας, όπου είναι βασικός και αναντικατάστατος, με τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους να αναγνωρίζουν τις σπουδαίες του επιδόσεις.

Ο Μεριά έχει χάσει το τελευταίο διάστημα τη θέση του στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού και λόγω των τραυματισμών που αντιμετωπίζει, αλλά και για το γεγονός ότι έχει να ανταγωνιστεί τους Σισέ και Βούκοβιτς, οι οποίοι επίσης είναι εξαιρετικοί.

Παρόλο αυτά οι συμπατριώτες του τον συμπεριέλαβαν στους 3 κορυφαίους παίκτες της Τυνησίας, σε μία ψηφοφορία για τον κορυφαίο για φέτος.

Εκτός από τον Μεριά οι Τυνήσιοι δημοσιογράφοι ξεχώρισαν επίσης τους Αλ-Μπαρντί και Αλ Σαλαλί, παίκτες της Εσπεράνς, με τον Αλ-Μπαρντί να αναδεικνύεται ως ο κορυφαίος Τυνήσιος ποδοσφαιριστής για τη φετινή χρονιά.

Μπορεί να μην αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος, αλλά μόνο το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στο top 3 από τους συμπατριώτες του αν μη τι άλλο αποτελεί μεγάλη διάκριση για τον σέντερ μπακ των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης

Κυρίαρχος ο Θρύλος!

Κυρίαρχος ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός μετράει 12 νίκες σε 17 αγώνες στο γήπεδο του Ατρομήτου για το ελληνικό πρωτάθλημα.