Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «πείραμα» με Ομάρ και «Τόρο»...

Το «πείραμα» με Ομάρ και «Τόρο»...
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 - 11:57
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Αρκετά πράγματα έχει δοκιμάσει ο Πέδρο Μαρτίνς αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει απόψε, στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» κόντρα στην Μπέτις. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του με τον Φορτούνη στην κορυφή της επίθεσης. Εκεί έβαλε τον αρχηγό του Ολυμπιακού κάνοντας την «πρόβα» του σχήματος που έχει κατά νου για το ματς με την Μπέτις.

Αλλά σε κάποια στιγμή τον έβαλε στη φυσική του θέση, πίσω από τον επιθετικό, εκεί που είχε τον Ναουέλ. Σε αυτό το σύστημα, ο 48χρονος τεχνικός είχε στην ενδεκάδα μαζί και τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Με τον πρώτο να αγωνίζεται δεξιά στην άμυνα και τον δεύτερο μπροστά τους, ως δεξί εξτρέμ.

Χωρίς να σημαίνει κάτι συγκεκριμένο αυτό, αλλά είναι δεδομένο πώς ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε πολλές δοκιμές. Και πάντα φυλά κάποια έκπληξη για τον εκάστοτε αντίπαλο προπονητή...

Διαβάστε επίσης

«Θα θυμάμαι πάντα τα πρωταθλήματα»

«Θα θυμάμαι πάντα τα πρωταθλήματα»

Ο Κούλης Δουρέκας μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό έπειτα από 25 χρόνια και την απόφασή του να συνεχίσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.