Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εύγε! Ο Βασιλειάδης μίλησε χωρίς να μιλήσει

Εύγε! Ο Βασιλειάδης μίλησε χωρίς να μιλήσει
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 - 17:39
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αλλα αντί άλλων από τον Βασιλειάδη. Δεν είναι μόνο που ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος απουσίαζε στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο των Υπουργών των Σπορ των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, καθυστέρησε δυο 24ωρα να πάρει θέση για τα επεισόδια στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ ΑΕΚ-Αγιαξ 0-2, απέφυγε με τρόπο να τα καταδικάσει, προφανώς να μην κακοκαρδίσει κάποιους φίλους του με τους οποίους έχει φωτογραφηθεί χαμογελαστός, ενώ παράλληλα απορεί πως βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ οπαδοί άλλων ομάδων.

Ο Βασιλειάδης μίλησε αλλά δεν μίλησε! Παράλληλα βγαίνει το συμπέρασμα ότι προσπάθησε να «γλυκάνει» την ΑΕΚ, ενώ αν τα επεισόδια αφορούσαν άλλη ομάδα όλοι ξέρουμε τι είδους «πύρινες» δηλώσεις θα έκανε. Αλλωστε, για αυτό δεν θα θέση υποψηφιότητα για Βουλευτής Πειραιά. Γενικά, η άποψη του Υφυπουργού είναι διαφορετική από αυτή που σχημάτισε ο κόσμος, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό...

Αναλυτικά για τα επεισόδια ΟΑΚΑ στο ματς ΑΕΚ – Άγιαξ ο Γιώργος Βασιλειάδης δήλωσε στην ΕΡΤ: «Πρέπει να δούμε πως βρέθηκαν κατ' αρχήν εισιτήρια οπαδών άλλων ελληνικών ομάδων, μέσα σε αυτούς του Άγιαξ. Δεν έκαναν μόνο οι οπαδοί της επεισόδια προφανώς. Και δεν το συζητάμε ότι είδαμε εικόνες ντροπής. Υποθέτω πως θα δεχτεί αρκετά σοβαρή τιμωρία η ΑΕΚ. Υπήρχαν τα σημάδια από τις προηγούμενες ημέρες, αλλά δεν δούλεψε τίποτα σωστά. Και η αστυνομία με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ερευνά το θέμα. Μαζί με την ΟΥΕΦΑ προσπαθούμε να επεξεργαστούμε ένα νέο νομοθετικό πλαίσιο, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει. Υπάρχει κενό στο ποιος έχει ευθύνη για τέτοια γεγονότα. Και σκοπός είναι να φύγει η αστυνομία από τα γήπεδα και οι ΠΑΕ να έχουν την απόλυτη ευθύνη για ότι συμβαίνει στα γήπεδά τους. Και φυσικά να υπάρξουν νομικές ευθύνες αν συμβεί το οτιδήποτε. Αυτό που μου δημιουργεί εντύπωση, είναι πως, ενώ τα εισιτήρια είναι ακόμη ονομαστικά, φτάνουν στα χέρια ακραίων στοιχείων. Η ΑΕΚ έχει ταλαιπωρηθεί φέτος από συμπεριφορές των οπαδών της, όπως και ο ΠΑΟΚ στο πρόσφατο παρελθόν. Πρέπει να τηρούνται για όλους τα ίδια μέτρα πλέον».

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού...

Διαβάστε επίσης

Το πιστεύουν οι ΓΑΥΡΟΙ! (vid)

Το πιστεύουν οι ΓΑΥΡΟΙ! (vid)

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε το Olympiacos TV, με τον κόσμο του Θρύλου που βρίσκεται στη Σεβίλλη να κάνει τις προβλέψεις του για το ματς με την Μπέτις.

Θρύλε μαζί σου...

Θρύλε μαζί σου...

Περισσότεροι από 1.800 οπαδοί του Ολυμπιακού θα είναι στις εξέδρες του «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» για να δώσουν ώθηση στους «ερυθρόλευκους».