Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μυστήριο» με τον Ζαχαριάδη

«Μυστήριο» με τον Ζαχαριάδη
Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 - 19:01

Περίεργα πράγματα έγιναν με τον διαιτητή που όρισε η ΚΕΔ στον αγώνα ΑΕΚ-Ξάνθη, τον οποίο τελικά άλλαξε. Πρόκειται για τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη (Μακεδονίας), ο οποίος τελικά αντικαταστάθηκε από τον Φώτη Φωτιάδη (Καστοριάς).

Όμως, για να συμβεί αυτό προηγήθηκε ένα... παζλ, διαφόρων γεγονότων που «τυλίγει» την όλη υπόθεση με ένα πέπλο ...μυστηρίου. Οι ορισμοί για τους αγώνες της 12ης Αγωνιστικής ανακοινώθηκαν την Τετάρτη 28/11, ενώ ο Ζαχαριάδης λίγες ώρες πριν έβγαλε κανονικά τα αγωνιστικά τεστ. Παρόλα αυτά, μετά το κώλυμά του λόγω τραυματισμού, το οποίο έστειλε στην ΚΕΔ την Παρασκευή (30/11), διέρρευσε πως την ώρα των σπριντ, δηλαδή την ώρα των αγωνιστικών τεστ, ένιωσε πόνους στην πλάτη. Παρόλα αυτά, ο Θεσσαλονικιός ρέφερι συνέχισε την προσπάθεια και ολοκλήρωσε με επιτυχία τις αγωνιστικές δοκιμασίες, στο πλαίσιο του σεμιναρίου των διαιτητών και των βοηθών της Σούπερ Λίγκας που έγινε στην Αθήνα. Όμως, την Παρασκευή ο Ζαχαριάδης δήλωσε κώλυμα, δηλαδή έβγαλε κανονικά τα αγωνιστικά τεστ, όμως δεν μπορούσε να σφυρίξει σε αγώνα; Πως γίνονται αυτά τα πράγματα; Ο Περέιρα, πριν δώσει στη δημοσιότητα του ορισμούς, δεν είδε ότι ήταν τραυματίας, ώστε να μην τον ορίσει στον αγώνα ΑΕΚ-Ξάνθη; Μήπως η αλλαγή έχει σχέση με το ότι ο Ζαχαριάδης είναι Θεσσαλονικιός σε συνδυασμό με το παράξενο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ξάνθης, η οποία φέρεται να ανήκει στο μπλοκ του βορρά;

Ερωτήματα θέτουμε, απαντήσεις ζητάμε...

Διαβάστε επίσης

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...

Προς την έξοδο ένας-ένας οι παίκτες της ΑΕΚ, με τελευταίο τον Άστριτ Αϊντάρεβιτς, ο οποίος αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τους «κιτρινόμαυρους».

Λογοδοτεί για απάτη και πλαστογραφία ο Θωμάς

Λογοδοτεί για απάτη και πλαστογραφία ο Θωμάς

Τη Δευτέρα (03/12) ο… εξυγιαντής Θωμάς Μητρόπουλος έχει ακόμη ένα δικαστήριο, στο πενταμελές εφετείο κακουργημάτων, με την πρωτόδικη απόφαση να τον έχει καταδικάσει με ποινή φυλάκισης 12 χρόνων.