Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σισέ των 0,6 εκατ.

Ο Σισέ των 0,6 εκατ.
Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018 - 09:39
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Όταν ο Ολυμπιακός ανακοίνωνε την απόκτηση του Παπέ Σισέ από την Αζαξιό, η χρηματιστηριακή του αξία σ' αυτό το άτυπο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο» που λέγεται «transfermarkt», ήταν 600 χιλ.ευρώ.

Μετά την πιο πρόσφατη μέτρηση, τον περασμένο Μάιο που δεν ήταν και η καλύτερη χρονική συγκυρία ύστερα από αποτυχημένη σεζόν των ερυθρολεύκων, είχε εκτοξευθεί στα 2,5 εκατ. Μιλάμε δηλαδή για 4πλασιασμό της αξίας του παίκτη σε λιγότερο από ένα χρόνο και μετά από κακή χρονιά των Πειραιωτών.

Φανταστείτε δηλαδή να μην είχε αφήσει εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Χάσι τον Σενεγαλέζο και να είχε κάνει εμφανίσεις Champions League πέρυσι και να είχε κληθεί από τότε στην Εθνική Σενεγάλης...

Τί θέλουμε να πούμε; Αυτό που γνωρίζει όλος ο κόσμος και περισσότεροι εκείνοι που στην πραγματικότητα κάνουν ό,τι για να μοιάσουν στον Ολυμπιακό αλλά δημοσίως λένε ότι τον μισούν και αποτελεί ζημιά για το ποδόσφαιρο.

Ακόμα και στην κακή του χρονιά ο Ολυμπιακός αποτελεί μακράν το πιο σημαντικό και γνωστό ανά τον κόσμο ποδοσφαιρικό brand της χώρας. Κάτω από τη δική του σκέπη κάνουν limit up ακόμα και οι λιγότερο «δυνατές» μετοχές, πόσο μάλλον του Σισέ που έχει ένα ενδιαφέρον αλλά «άγουρο» ακόμα πακέτο. Ό,τι λέμε σήμερα για τον Σισέ είναι βέβαιο ότι θα πούμε «αύριο» για τον Καμαρά.

Διαβάστε επίσης

Δεν το χάνει με τίποτα!

Δεν το χάνει με τίποτα!

Ο Λάζαρος «σπάει» τα... κοντέρ, θα επιστρέψει νωρίτερα, με στόχο να είναι 100% έτοιμος με την Μίλαν.