Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με οδηγό το Περιστέρι

Με οδηγό το Περιστέρι
Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018 - 18:25

Την περασμένη Κυριακή ο Ολυμπιακός έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Δυναμικός, με τσαμπουκά στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες του να βγάζουν πάθος και αποφασιστικότητα από το ξεκίνημα. Μια εμφάνιση που ήταν όπως έπρεπε και έφερε ένα μεγάλο «διπλό» για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Αυτή η εμφάνιση πρέπει να αποτελέσει τον οδηγό, το σημείο αναφοράς και για το ματς της Δευτέρας (3/12, 19:30) με τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με μια σημαντική διαφορά. Να φτάσουν από νωρίς στο γκολ οι «ερυθρόλευκοι». Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνουν τη... ζωή τους δύσκολη.

Διότι αυτά τα ματς θα πρέπει ο Ολυμπιακός να τα «καθαρίζει» πιο εύκολα. Είναι ανώτερη ομάδα, το δείχνει στον αγωνιστικό χώρο. Απλά πρέπει να βάζει και ένα γκολ από το πρώτο ημίχρονο για να φέρνει το ματς στα... μέτρα του και να μην χρειάζεται να «κυνηγά» τη νίκη ως το φινάλε. Να βάζει από νωρίς τις βάσεις για τους τρεις βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

Σε φουλ ρυθμούς (pics)

Σε φουλ ρυθμούς (pics)

Η εντατική δουλειά συνεχίζεται καθημερινά στο Ρέντη, ειδικά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Ο Λάζαρος είναι ΕΔΩ!

Ο Λάζαρος είναι ΕΔΩ!

Έχει μεγάλη θέληση και ξεπέρασε γρηγορότερα από το αναμενόμενο τον τραυματισμό του, με τον Μαρτίνς να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή του ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο... αόρατος «εχθρός»!

Ο... αόρατος «εχθρός»!

Κάποιος «έκλεψε», σύμφωνα με τον Βιεϊρίνια, το περσινό πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είπε ποιος...