Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κατήγγειλε στη FIFA το σκάνδαλο με Κάκο ο Ολυμπιακός

Κατήγγειλε στη FIFA το σκάνδαλο με Κάκο ο Ολυμπιακός
Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 - 18:03

Τηλεκριτικός στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη έχει γίνει ο Τάσος Κάκος, κάτι το οποίο με βάση τον κανονισμό δεν επιτρέπεται και θα έπρεπε να επιφέρει τη διαγραφή του από τους πίνακες παρατηρητών.

Παρόλο αυτά, η ΚΕΔ κάνει τα στραβά μάτια και ο Κερκυραίος παραμένει στον πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έστειλε επιστολή στην FIFA καταγγέλλοντας το σκάνδαλο με τον Κάκο. Εφόσον, η ΚΕΔ ανέχεται το συγκεκριμένο σκάνδαλο η μόνη λύση είναι να επέμβει η FIFA, κάτι το οποίο ζητάει η πλευρά των Πειραιωτών.

Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν, τέλος, να ενημερωθούν εντός των επόμενων τριών ημερών για το λόγο που δεν έχει διαγραφεί ακόμη από τον πίνακα των παρατηρητών, αλλά και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία εναντίον του Κάκου.

Πιο συγκεκριμένα, η παράγραφος 10, του άρθρου 73 του κανονισμού διαιτησίας αναφέρει ότι αποτελεί διαιτητικό παράπτωμα «ο με οιονδήποτε τρόπο σχολιασμός στα Μ.Μ.Ε., περιλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, από πρώην διαιτητές φάσεων από αγώνες εγχώριων διοργανώσεων. Στην περίπτωση αυτή οι εν λόγω πρώην διαιτητές δεν μπορούν να επανενταχθούν με κανένα τρόπο στην οργανωμένη διαιτησία και να διοριστούν μέλη των πάσης φύσεως οργάνων διοίκησης του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας. Επίσης, δεν μπορούν να συνεργάζονται με ΕΔ/ΕΠΣ, να παρευρίσκονται σε κάθε είδους επιμορφωτικές συγκεντρώσεις ή σεμινάρια που διοργανώνονται από τις ΕΔ/ΕΠΣ και να παρακολουθούν αξιωματούχους διαιτησίας της ΕΠΟ σε οποιεσδήποτε επιμορφωτικές εκδηλώσεις».

Διαβάστε επίσης

Δεν προπονήθηκε ο Λάζαρος

Δεν προπονήθηκε ο Λάζαρος

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών πριν από τη Μίλαν, ωστόσο, δεν πήρε μέρος σε αυτήν.

Ούτε τα προσχήματα...

Ούτε τα προσχήματα...

Ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδας, Ευκλείδης Τσακαλώτος, επισκέφτηκε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αμερική, δείχνοντας για ακόμη μία φορά την αγάπη της Κυβέρνησης για τον ΠΑΟΚ.