Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος «βλέπει» Χιλντεμπέρτο!

Ο Θρύλος «βλέπει» Χιλντεμπέρτο!
Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019 - 08:47

Οι δύο πρώτες μεταγραφές για τον Ολυμπιακό, σε ό,τι αφορά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έγιναν γρήγορα. Γιώργος Μασούρας και Φράνκο Σολδάνο ήρθαν στο Ρέντη έγκαιρα, έχουν ήδη ξεκινήσει προπονήσεις και τη δουλειά υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Αλλά οι κινήσεις των «ερυθρολεύκων» δεν σταματούν. Αναζητείται ένας ακόμα εξτρέμ κι όπως λένε στην Πορτογαλία, έχει βρεθεί.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στην Ιβηρική χερσόνησο, ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του τον Χιλντεμπέρτο. Τον 22χρονο εξτρέμ της Σετούμπαλ. Ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ο «εκλεκτός» του Πέδρο Μαρτίνς. Ο νεαρός με ρίζες από την Ανγκόλα, έχει προλάβει σε τόσο μικρή ηλικία να έχει πολλές ποδοσφαιριστές παραστάσεις.

Ξεκίνησε από την Ακαδημία της Μπενφίκα, ενώ έχει ήδη αγωνιστεί εκτός Πορτογαλίας. Στην Αγγλία και στην Πολωνία. Στο Νησί φόρεσε τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ και της Νορθάμπτον, ενώ στην Πολωνία εκείνη της Λέγκιας Βαρσοβίας. Από εκεί «έφυγε» το περασμένο καλοκαίρι και πήρε στην Σετούμπαλ.

Μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες, αλλά έχει την ικανότητα να καλύψει όλη την πλευρά. Ακόμα και δεξιός αμυντικός αν χρειαστεί! Περισσότερο, όμως, χρησιμοποιείται στα αριστερά, ενώ διακρίνεται για την ταχύτητά του. Φέτος με την Σετούμπαλ έχει 14 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και 4 γκολ, τα 3 εξ αυτών στο πορτογαλικό πρωτάθλημα (σ.σ.: σε 10 συμμετοχές). Με την πλευρά του πορτογαλικού συλλόγου να αναφέρει πώς υπάρχει πράγματι ενδιαφέρον από την πλευρά των «ερυθρολεύκων».

Διαβάστε επίσης

Αμφίβολος ο Ποντένσε

Αμφίβολος ο Ποντένσε

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έκανε θεραπεία την Κυριακή, δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά ο Μαρτίνς δεν θα ρισκάρει.

Τα πλάνα του Μαρτίνς για Ξάνθη

Τα πλάνα του Μαρτίνς για Ξάνθη

Η σκέψη του Πορτογάλου τεχνικού να ρίξει στα βαθιά από νωρίς τον Γιώργο Μασούρα και οι τρεις πιτσιρικάδες που προπονήθηκαν με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.