Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παράνοια των ΓΑΥΡΩΝ και στην Τρίπολη! (pics)

Παράνοια των ΓΑΥΡΩΝ και στην Τρίπολη! (pics)
Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 - 19:38

Φανταστικός για ακόμη μία φορά ήταν ο κόσμος του Ολυμπιακού. Οι ΓΑΥΡΟΙ μετέτρεψαν σε Πειραιά την Τρίπολη, δίνοντας ώθηση με τη δυνατή φωνή τους στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.

Ο κόσμος του Θρύλου δημιούργησε καταπληκτική ατμόσφαιρα στο «Θ. Κολοκοτρώνης», δείχνοντας για ακόμη μία φορά την τεράστια αγάπη του προς την ομάδα.

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών πήραν από νωρίς θέση στην κερκίδα για την αγαπημένη τους ομάδα οδηγώντας την σε ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα, όταν αυτό του επιτρέπεται, αποτελώντας τον 12ο παίκτη του συλλόγου, κάτι το οποίο έκανε φανερό και τη σημερινή ημέρα, πανηγυρίζοντας στο τέλος της αναμέτρησης μαζί με τους παίκτες το τρίποντο.

Διαβάστε επίσης

«Όλα πολύ καλά στον Ολυμπιακό»

«Όλα πολύ καλά στον Ολυμπιακό»

Ο Φράνκο Σολδάνο μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στους Πειραιώτες, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, ωστόσο χρειάζεται ακόμη χρόνο για να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα.

Γκολάρα από τον «Φόρτου» (vid)

Γκολάρα από τον «Φόρτου» (vid)

O μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού άνοιξε το σκορ στην Τρίπολη για τους «ερυθρόλευκους», σημειώνοντας το 9ο φετινό του γκολ με τη φανέλα του Θρύλου.